Speeldag 7: KFC Eksel B – Achel VV B 3-2

Share

BRAM BERTRANDS SCHENKT EKSEL DE ZEGE IN “CLASH DER B-PLOEGEN”

Achel B had nog niet verloren dus Eksel B wist dat het net als vorige week een pittige opgave zou worden. Het koos ervoor om een blok te zetten en dat plan van Vermeulen werkte perfect. Groen-rood werd in dat plan geholpen dat het zich Na 6 minuten al op voorsprong hees via Bram Bertrands op prima assist van Jehoul, die sinds zijn terugkeer meteen beslissend is voor de B-ploeg: 3 matchen, 1 goal en 1 assist. De match ging verder met veel strijd en weinig kansen. Achel B kwam na een half uur langszij via een mooie kopbal van Hendriks. Dit was ook de ruststand.
De tweede helft zagen we hetzelfde spelbeeld tot Paesen de bal op het hoofd van Bram Bertrands schilderde die de bal tegen de nette werkte. 2-1 Eksel B gaf in het slotkwartier nagenoeg niks meer weg en speelde de match volwassen uit.

Na een 1 op 6 pakt groen-rood een nieuwe driepunter. Eksel B blijft op deze manier mooi bovenaan meedraaien. Volgend weekend wacht het burenduel in Lindelhoeven op zaterdagavond, mooiere matchen zullen er niet komen voor KFC!


Opstelling Eksel:
Senn Gevers – Pieterjan Paesen, Rik Cornelissen, Bert Vanherk, Sam Paesen (75′ Tijmen Elia) – Jarne Van Dyck, Tibo Pollaris, Bram Bertrands – Maxx Ulenaers (77′ Ben Schrijvers) – Filip Jehoul, Yannick Goven (92′ Nick Hoogmartens)

Doelpunten:
7′ Bram Bertrands (1-0)
18′ Yento Hendriks (1-1)
71′ Bram Bertrands (2-1)