Speeldag 4: Sp. Ellikom – KFC Eksel B 1-3

Share

DOMINANT KSEL B BEHOUDT MAXIMUM VAN DE PUNTEN

Eksel B nam meteen de controle over de match met goed combinatievoetbal. De eerste kansen volgden maar de afwerking ontbrak. Oyen opende de score, maar de scheids zag buitenspel. Net voor rust zette Bertrands zich door. Hij werd in de zestien foutief neergelegd maar de scheidsrechter legde de bal erbuiten. Op die vrije trap blokte een verdediger van Ellikom de kopbal van Vanherck met de hand. Nu ging de bal wel op de stip. Van Dyck bleef koel en stuurde de keeper naar de foute kant. 0-1 bij rust.

Eksel B bleef heel sterk voetballen en kreeg de kans op 0-2 maar morste wederom met de kansen. De onvermijdelijke Disancarlo bracht op een counter de stand weer in evenwicht. 1-1. Eksel bleef gewoon lekker verder voetballen en kwam op 1-2 via Bollen na goed voorbereidend werk van Goven, maar dat bleek slechts het voorspel van het orgelpunt van de partij. Bertrands kreeg de bal op zo’n 55 meter van de goal en lobde de keeper enig mooi. We moeten al niet meer verder zoeken naar het doelpunt van het jaar. March gespeeld, waarna Eksel sterk verdedigde en de 1-3 over de streep trok.

Opstelling Eksel:Senn Gevers – Sam Paesen, Andreas Oyen, Bert Vanherk, Pieterjan Paesen – Jarne Van Dyck, Rik Cornelissen, Bram Bertrands (80′ Perre Maes) – Ben Schrijvers (30′ Ruben Geypens), Koen Bollen (77′ Seppe Gijbels), Yannick Goven

Doelpunten:
45′ Jarne Van Dyck (pen.) (0-1)
52′ Jordi Di Sancarlo (1-1)
60′ Koen Bollen (1-2)
61′ Bram Bertrands (1-3)