Speeldag 20: KFC Eksel B – FC Maasland NO B 5-3

Share

EKSEL B KOMT MET DE SCHRIK VRIJ TEGEN MAASLANDERS

Ook in vierde kon groen-rood een overwinning behalen, al maakte staartploeg Maasland B het KFC best lastig!

Het spelbeeld was al snel duidelijk: Eksel B kreeg de bal en Maasland loerde op de counter. Toch kwam KFC niet verder dan een afstandsknal van Van Dyck dat de kruising raakte. Zoals wel vaker de laatste weken was het wachten tot de onvermijdelijke Bertrands zijn duivels ontbond. Hij scoorde tweemaal., al kon Maasland een keer tegen prikken. 2-1 was de ruststand.

Eksel B creëerde genoeg kansen in de tweede helft en dat resulteerde ook in de 3-1 van Aengeveld. De match leek gespeeld tot Maasland tweemaal op vrije trap scoorde en het zo drie minuten voor tijd plots 3-3 stond. Een uppercut van formaat, maar dankzij Jehoul en Aengeveld werd de oververdiende overwinning toch nog over de streep getrokken: 5-3.

Volgend weekend komen de buren van Lindelhoeven B langs in het Sparrenstadion.

Opstelling Eksel: Joachim Bomans – Pieterjan Paesen (46′ Filip Jehoul), Andreas Oyen, Bert Vanherk, Kristof Weckx – Jarne Van Dyck (69′ Dylan Goven), Rik Cornelissen, Tijmen Elia – Ben Schrijvers (58′ Arno Aengeveld), Bram Bertrands, Yannick Goven (87’Dries Hendriks)

Doelpunten:
20′ Bram Bertrands (1-0)
26′ Ronan Bynens (1-1)
45′ Bram Bertrands (2-1)
67′ Arno Aengeveld (3-1)
82′ Bjorn Leurs (3-2)
87′ Bjorn Leurs (3-3)
90′ Filip Jehoul (4-3)
90’+3′ Arno Aengeveld (5-3)