Speeldag 18: KFC Eksel B – GS Bree-Beek B 1-4

Share

B-PLOEG KNOCK-OUT TEGEN HET CANVAS NA DE PAUZE

Toeschouwers: 75

Ook in vierde provinciale is groen-rood er niet in geslaagd Bree-Beek af te stoppen. In het vierde kwart sloegen de bezoekers een kloof die KFC niet meer kon overbruggen.

Over de eerste helft kunnen we kort zijn. Beide teams wisselden elkaar mooi af in balbezit, maar doelgevaar was er zelden tot niet te noteren.

Na de pauze was dat wel het geval, en wel onmiddellijk. De bezoekers konden zich luttele minuten na de aftrap op voorsprong hijsen via Claes. Eksel reageerde via Weckx (achterwaartse kopbal), maar kreeg nog voor het openingskwartier verstreken was een nieuwe dubbele opdoffer te verwerken: 0-3. De Ekselse nachtmerrie was daarmee nog niet voorbij en doelman Gevers kreeg al snel nog een vierde treffer om de oren. Boeken toe, al kon Bertrands met competitietreffer 15 nog voor de eerredder zorgen. Ondanks de match al lang in een definitieve plooi lag, bleef het een intens duel, met heel wat kaarten als gevolg, maar dat veranderde niets meer aan de uitslag.

De jeugdige ploeg van Bree-Beek komt verdiend de drie punten mee graaien in het Sparrenstadion. Eksel verliest voor het tweede weekend op rij. Volgend weekend trekt het op zaterdagavond naar De Siggert voor het duel met nog een B-ploeg: Achel VV.

Opstelling Eksel:
Senn Gevers – Pieterjan Paesen, Andreas Oyen, Tibo Pollaris, Kristof Weckx – Tijmen Elia, Jarne Van Dyck (62′ Kurvantai Zaitov), Bram Bertrands – Arno Aengeveld (62′ Ben Schrijvers), Filip Jehoul (67′ Dries Hendriks), Yannick Goven

Doelpunten:
47′ Dries Claes (0-1)
56′ Jarno Goossens (0-2)
59′ Thomas Pex (0-3)
66′ Jarno Goossens (0-4)
75′ Bram Bertrands (1-4)