Speeldag 15: Lutlommel VV B – KFC Eksel B 0-6

Share

MAATJE TE GROOT VOOR RODE LANTAARN

Eksel B nam deze middag de maat van rode lantaarn Lutlommel B. Het won zonder veel problemen en had voor de pauze zijn schaapjes al op het droge.

Met de uit blessure teruggekeerde Aengeveld heeft coach Vermeulen er een optie bij. De kwieke flankspeler bewees vandaag zijn waarde al snel door de 0-1 binnen te leggen. Pieterjan Paesen, na een fameuze invalbeurt vorig weekend terug in de basis gedropt, maakte er al snel 0-2 van. Op slag van rust zorgde “all time topscorer” Schrijvers voor de voortijdige beslissing: 0-3.

In de tweede helft kon KFC de kloof verder uitdiepen. Jehoul (4e van het seizoen), topschutter Bertrands (12e van het seizoen) en rots in de branding Vanherk (4e van het seizoen) konden zo hun doelpuntentotaal aandikken. Een solide en eenvoudige zege voor groen-rood met een clean sheet voor debuterend doelman Arthur Stans (17 jaar), die samen met invallers Perre Maes en Bram Bijnens voor een jeugdige input zorgde.

Met een 5-0 en 0-6 zege eindigt Eksel B het jaar in schoonheid. Het staat tweede in de ranking.

Opstelling Eksel:
Arthur Stans – Pieterjan Paesen, Andreas Oyen, Bert Vanherk, Kristof Weckx – Jarne Van Dyck (61′ Perre Maes), Rik Cornelissen, Bram Bertrands – Arno Aengeveld (46′ Koen Bollen), Filip Jehoul, Ben Schrijvers (69′ Bram Bijnens)

Doelpunten:
25′ Arno Aengeveld (0-1)
33′ Pieterjan Paesen (0-2)
45′ Ben Schrijvers (0-3)
54′ Filip Jehoul (0-4)
57′ Bram Bertrands (0-5)
79′ Bert Vanherk (0-6)