Speeldag 13: Waterloos-Voorshoven VV – KFC Eksel B 2-2

Share

EKSEL B MOET TEVREDEN ZIJN MET EEN PUNT

Ook voor Eksel B stond er vanmiddag een topwedstrijd op het programma, ook voor Eksel B resulteerde dat niet in een driepunter.

Eksel begon zoals gewoonlijk dominant maar keek toch snel tegen een 1-0 achterstand aan. Groen-rood probeerde nadien het spel te maken maar de eerste helft bleef eerder kansenloos.

In de tweede helft zette Eksel B hoog druk en speelde het 45 minuten lang prima voetbal. KFC kon de achterstand dan ook ombuigen in een 1-2 voorsprong. Eerst kon Bertrands een vrije trap van Van Dyck in het geharrewar binnenwerken. Later kon Oyen een vrije trap van Aengeveld, die na een jaar blessureleed zijn comeback maakte, binnen knikken. Er volgde nog enkele goede kansen, maar WAVO , dat overigens ook met 10 had kunnen eindigden, behield de achterstand van slechte één doelpunt. Uiteindelijk kreeg Eksel B in minuut 80 het deksel op de neus via een knap doelpunt. 2-2 werd zo de eindstand.

Eksel B trekt zo met een achterstand van 6 punten naar de topper volgende week tegen leider Bocholt B.

Opstelling Eksel:
Joachim Bomans – Pieterjan Paesen (67′ Arno Aengeveld), Andreas Oyen, Bert Vanherk, Sam Paesen (86′ Dries Hendriks) – Jarne Van Dyck, Rik Cornelissen, Bram Bertrands – Tijmen Elia, Ben Schrijvers, Yannick Goven (86′ Dylan Goven)

Doelpunten:
4′ Martijn Knooren (1-0)
51′ Bram Bertrands (1-1)
69′ Andreas Oyen (1-2)
79′ Sander Saesen (2-2)