Speeldag 12: KFC Eksel B – Heidebloem Wijshagen 7-2

Share

KSEL B LEGT WIJSHAGEN VLOT OVER DE KNIE

Na een 1 op 9 zat groen-rood na een uitstekend seizoensbegin even in een dip. Vandaag kon na een dikke maand eindelijk nog eens zegevieren.

Eksel B begon sterk en liep al snel 2-0 uit via Schrijvers en Bertrands. Het controleerde de match en speelde de bal goed rond. Wijshagen kon desalniettemin tegenprikken met een mooie plaatsbal, maar Yannick goven maakte er even later al 3-1 van met een nog mooiere goal. Door een defensieve miscommunicatie kwam Wijshagen nog voor de pauze terug tot 3-2. Dat was ook de ruststand.
Eksel B kwam opnieuw scherp uit de kleedkamer en liep snel uit tot 6-2 via 2x Bertrands en Vanherk. Het eindakkoord was voor Van Dyck die 2 penalty’s voor zijn rekening nam. De eerste werd gepakt door de doelman, maar de tweede verdween zuiver in de hoek.

De grootste seizoensoverwinning voor de troepen van Vermeulen, dat vertrouwen opdoet voor het moeilijke tweeluik WAVO – Bocholt B. Twee duels die duidelijk zullen maken waar groen-rood zijn ambities dit seizoen mag leggen.

Opstelling Eksel:
Senn Gevers – Pieterjan Paesen, Andreas Oyen, Bert Vanherk, Kristof Weckx – Bart Rutten (74′ Dylan Goven), Jarne Van Dyck, Tibo Pollaris – Ben Schrijvers (66′ Tijmen Elia), Yannick Goven, Bram Bertrands

Doelpunten:
3′ Ben Schrijvers (1-0)
6′ Bram Bertrands (2-0)
13′ Martijn Bollen (2-1)
19′ Yannick Goven (3-1)
35′ Martijn Bollen (3-2)
55′ Bram Bertrands (4-2)
61′ Bert Vanherk (5-2)
63′ Bram Bertrands (6-2)
91′ Jarne Van Dyck (pen.) (7-2)