Speeldag 10: KFC Eksel – SSD Opoeteren 1-2

Share

OFF-DAY VOOR EKSEL B

Toeschouwers: 85

Een snertmatch voor Eksel B, dat voor de 3e keer in 4 thuiswedstrijden geen overwinning kan pakken.

Eksel was vrijwel onmiddellijk op achtervolgen aangewezen nadat Hermans aan de buitenspelval ontsnapt en de bal naast Gevers binnen legt. De reactie van Eksel liet niet lang op zich wachten: nog voor het openingskwartier verstreken was hees het zich al op gelijke hoogte. Yannick Goven zet zich uitstekend door op rechts, behoudt het overzicht en vindt Bertrands op de rand van de zestien die de netten doet trillen. Het vervolg van de eerste helft was eerder pover. Op een zware grasmat werden weinig kansen bij elkaar gevoetbald. Claes komt nog het dichtst bij een treffer met een hard afstandsschot, maar Gevers kan de poging nog over zijn deklat tikken.

Na de pauze gaat Eksel op zoek naar de voorsprong, maar doelman Dierckxens moet vrijwel nooit in actie komen. Eksel blijft geduldig en kan bij periodes wel druk uitoefenen, maar dat volstaat zelden om het Opoeteren moeilijk te maken. Tien minuten voor tijd wordt het zowaar nog erger voor groen-rood wanneer invaller Creemers op een tegenaanval goed gevolgd is en aan de tweede paal de 1-2 lukt. Van een eindoffensief is zelfs geen sprake bij Eksel, dat na een zwakke partij ten onder gaat.

Komende zaterdag staat er voor de vierdes de altijd lastige verplaatsing naar Breugel op het programma.

Opstelling Eksel:
Senn Gevers – Kristof Weckx, Bert Vanherk, Andreas Oyen, Sam Paesen (45′ Tijmen Elia) – Rik Cornelissen, Jarne Van Dyck, Bram Bertrands – Ben Schrijvers ( 45′ Dylan Goven), Filip Jehoul, Yannick Goven (83′ Jakke Scheelen)

Doelpunten:
2′ Bjarne Hermans (0-1)
13′ Bram Bertrands (1-1)
79′ Michel Creemers (1-2)