Speeldag 29: ASV Geel – KFC Eksel 6-1

Share

DRIE PENALTYS DOEN SCORE OPDRIJVEN

De laatste verplaatsing in het nationale voetbal voor Eksel werd een bewogen namiddag. In Geel en zijn uit de kluiten gewassen stadion slikte groen-rood opnieuw zes treffers, de helft daarvan viel vanop de strafschopstip.

Eksel speelde nochtans opnieuw een behoorlijke eerste helft en kon met een 1-0 achterstand gaan rusten, maar Maesen verdubbelde meteen na de pauze, weliswaar verdiend, voor de duidelijkheid. Wanneer Kreydt niet veel later een eerste elfmeter mocht scoren, leek het nog een lange namiddag te worden voor Eksel, maar De Pachter milderde al snel. In de laatste 10 minuten ging de bal echter nog tweemaal op de stip en werd het zo alsnog een zware nederlaag.

Kreydt werd met een hattrick zo de matchwinner. Opvallend: het is al de tweede keer dit seizoen dat groen-rood 3 penalty’s in één duel moet slikken, hard!

Opstelling Eksel:

Noah Pelic – Tibo Pollaris (75′ Jef Geys), Kristof Weckx, Tuur Camps, Thomas Franssen – Perre Maes (75′ Ben Schrijvers), Jarne Van Dyck, Marijn Bertrands – Arno Aengeveld (87′ Jens Wouters), Bram Bertrands, Sandy De Pachter (82′ Lander Maes)

Doelpunten:

16′ Marijn Convents (1-0)
48′ Seppe Maesen (2-0)
56′ Jordi Kreydt (3-0) (penalty)
62′ Sandy De Pachter (3-1)
68′ Jordi Kreydt (4-1)
80′ Jordi Kreydt (5-1) (penalty)
86′ Marijn Convents (6-1) (penalty)