Speeldag 21: HO Molenbeersel – KFC Eksel B 0-3

Share

UNIEKE PRESTATIE VOOR EKSEL B: TIEN, TIEN, TIEN!

HO Molenbeersel – KFC Eksel B 0-3

Eksel B blijft verbazen en rondde vanmiddag de kaap van de tien overwinningen op rij. Een unieke prestatie zo wijzen de statistieken uit: dit seizoen kon in heel Limburg enkel J. Borgloon hetzelfde rijtje neerzetten.

Groen-rood speelde tegen de voorlaatste uit de klassering verre van zijn beste partij van het seizoen, maar had voor de rust wel al zijn schaapjes op het droge. Lander Maes zette KFC immers al na zo’n 10 minuten op voorsprong. Op het halfuur verdubbelde Elia de voorsprong en op slag van rust maakte kapitein Oyen de tweede helft helemaal overbodig.

Eksel kon in de tweede helft de nul houden en wordt zo ook meteen de minst gepasseerde defensie van de reeks. Gevers en Jansen hielden immers in 5 van de 7 laatste duels de nul.

Eksel doet zo, door puntenverlies van achtervolgers Meeuwen en Ellikom uitstekende zaken in de strijd om de eindrondetickets. Het blijft ook met één oog omhoog kijken, maar leider Achel B geeft dit seizoen weinig tot niets weg. Volgende week komt Sparta Lille op bezoek.

Opstelling Eksel:
Senn Gevers – Tijmen Elia, Andreas Oyen (52′ Tuur Camps), Bert Vanherk, Sam Paesen – Rik Cornelissen, Perre Maes, Lander Maes – Pieterjan Paesen (63′ Dylan Goven), Maxx Ulenaers, Ben Schrijvers (46′ Mats Kelgtermans)

Doelpunten:
11′ Lander Maes (0-1)
29′ Tijmen Elia (0-2)
40′ Andreas Oyen (0-3)