Speeldag 4: Torpedo Hasselt – KFC Eksel 1-1

Share

EKSEL IN SLACHTOFFERROL NA NIEUWE GOAL IN ULTIEME SLOT

Groen-rood toonde zich de laatste twee matchen ‘meester van de climax’ met tot tweemaal toe puntgewin in het slot, maar zag vandaag het omgekeerde gebeuren: het slikte de gelijkmaker in de blessuretijd en moet zo voor de derde keer op vier matchen genoegen nemen met een gelijkspel.

De eerste helft was een maat voor niets en de brilscore bleef logischerwijs dan ook op het scorebord. Op het uur bracht De Pachter daar verandering in. Net als vorig seizoen komt Eksel zo op voorsprong. In tegenstelling tot de vorige keer, zakte KFC nadien niet als een kaartenhuis ineen. Groen-rood hield stand en leek een nieuwe driepunter te mogen bijschrijven, tot in de absolute slotfase Ooms alsnog de gelijkmaker lukte met een fameus afstandsschot. KFC kwam nadien zelfs nog goed weg wanneer een nieuw Hasselts schot op de paal belandt.
Eksel blijft na vier speeldagen wel nog steeds ongeslagen. Volgende week mag Zepperen-Brustem daar iets aan proberen te veranderen.

Opstelling Eksel:Raf Hermans – Laurens Driessen (55′ Kristof Weckx), Bart Rutten, Dries Bertrands, Thomas Franssen – Steven Moranduzzo (67′ Tim Vanherck), Sandy De Pachter, Marijn Bertrands (80′ Tibo Pollaris) – Glen Vervloet, Karel Bertrands, Thomas Wasiak (55′ Maxx Ulenaers)

Doelpunten:
65′ Sandy De Pachter (0-1)
90′ Michiel Ooms (1-1)