Speeldag 8: KFC Eksel – Bokrijk Sport 6-3

Share

BOKRIJK GEWOGEN EN TE LICHT BEVONDEN

Voor het tweede weekend op rij kwam groen-rood tegen een ploeg uit die net achter KFC geklasseerd stond: Bokrijk sport telde (met 2 duels meer weliswaar) 2 punten minder dan groen-rood, maar kon KFC het vuur niet bepaald aan de schenen leggen.

De bezoekers begonnen nochtans perfect aan het duel en hezen zich na 4 minuten al op voorsprong. Het duo Anouschka Boons en Sofie Burm prijkte eerder deze week in het elftal van de maand in tweede provinciale en liet meteen zien dat dat geen toeval was. Het tweetal vormde met elk twee doelpunten de rode draad doorheen de namiddag. Tussendoor zorgde Sarah Boelaers (2-1) en de bezoekers (2-2) wel nog voor de variatie doorheen het scoreverloop. Het slotakkoord was voor Isabelle De Volder die met een olympische goal (een hoekschop rechtstreeks in doel) voor de 6-3 eindstand tekende.

Volgend weekend (zaterdag 16 oktober, 17u00) wacht met Belisia Bilzen SV de eerste échte topper van het seizoen. De Bilzenaars tellen net als KFC nog maar één verlieswedstrijd. KFC kende vandaag in ieder geval een goede generale repetitie!