Speeldag 6: KFC Eksel Dames – Thes Sport 14-1

Share

DE PUZZELSTUKJES VALLEN SAMEN

Het seizoensbegin van onze dames verliep niet zonder slag of stoot. Dat bleef niet zonder gevolgen, want met Danny Hilven kozen onze dames deze week terug voor een oud-gediende als nieuwe coach.

Hilven kreeg met hekkensluiter Thes een hapklare brok voorgeschoteld als eerste partij. Neem daar nog eens bij dat HBvL-speelster van het seizoen Anouschka Boons vandaag haar comeback vierde en je weet dat het wel eens een leuke ochtend kon worden…

De dames peuzelden de rode lantaarn met huid en haar op en bezorgde de Looienaars hun grootste seizoensnederlaag: 14-1. Eksel kwam zowaar toch op achterstand, maar zette de doelpuntenmachine vervolgens in hoogste versnelling. Boons zette haar comeback in de verf met 4 treffers, evenveel als younkie Faline Ceyssens. Ook Isabelle De Volder kon met een hattrick niet klagen over haar oogst deze voormiddag. Vandekerkhof, Matthijssen en Knevels zijn de overige doelpuntenmakers.

Groen-rood verdubbelde zo haar aantal doelpuntenaantal dit seizoen. Deugddoend, aangezien daar het schoentje wrong in de eerste vijf speeldagen. Met de terugkeer van Anouschka Boons beschikt het bovendien over een wapen waar de andere teams ongetwijfeld schrik van hebben.

Met Stokkem en Bocholt krijgt Ekselle de komende weken nog 2 teams tegenover zich die onder groen-rood (momenteel 4e) gerangschikt staan. Daarna zit de heenronde erop (de dames nemen het 3x tegen elke tegenstander op dit seizoen) en neemt het het terug op tegen de ongeslagen leider Kadijk, een match die nu al in onze agenda’s geschreven staat!