Speeldag 28: SV Herkol – KFC Eksel 4-1

Share

EKSEL A IS HET WINNEN VERLEERD

Toeschouwers: 70

Nee, het zijn niet de weken van Eksel. Voor de zevende week op rij kon er niet gewonnen worden. Desondanks blijft groen-rood ook na dit weekend vijfde in de klassering.

Marijn Bertrands kreeg al snel een ideale mogelijkheid voor de vroege voorsprong, maar alleen voor doel viseerde hij de paal. Herkol kon daar, in een partij met vooral veel middenveldspel, weinig tegenover zetten, maar kwam op het halfuur wel op voorsprong. Een domme, maar lichte, trekfout van Bram Bertrands in de zestien wordt bestraft en Plessers kan vanop de stip de score openen. 1-0 is ook de ruststand, maar meteen na de pauze wordt daar al 2-0 van gemaakt. Een laterale bal van Dries Bertrands wordt onderschept en genadeloos afgemaakt. Eksel moet nu reageren en doet dat ook, maar wanneer Plessers 20 minuten voor tijd de bal hard binnen knalt is het over en out voor KFC. Dries Bertrands kan nog milderen, maar man van de match Plessers kan zijn hattrick nadien nog vervolledigen.

Opnieuw een pijnlijke nederlaag voor KFC, dat stilaan naar het einde van het seizoen lijkt te hunkeren. Volgend weekend nog één keer opladen voor de laatste thuismatch van het seizoen?

Opstelling Eksel:
Raf Hermans – Thomas Franssen, Dries Bertrands, Bart Rutten (62′ Kristof Weckx), Yannick Goven – Sandy De Pachter, Tim Vanherck (68′ Jarne Van Dyck), Bram Bertrands, Thomas Beyen (80′ Jitse Pieters)- Marijn Bertrands, Karel Bertrands (62′ Maxx Ulenaers)

Doelpunten:
25′ Sander Plessers (1-0)
46′ Bjarne Catteeuw (2-0)
70′ Sander Plessers (3-0)