Speeldag 28: Bocholt VV B – KFC Eksel B 1-3

Share

JEHOUL VIERT AFSCHEID IN STIJL

Ook in vierde provinciale stond de laatste speeldag op het programma. Groen-rood had nog een waterkans op de eindronde en moest op bezoek bij Bocholt, tweede in de stand.

Filip Jehoul werd gisterenavond al gehuldigd en kwam vandaag voor de laatste keer in actie voor hij de schoenen definitief aan de haak zou hangen. In zijn laatste partij voor Eksel had hij met twee treffers een belangrijk aandeel in de zege.

Groen-rood kwam op voorsprong via Ben Schrijvers. Wanneer Jehoul net voor rust zijn eerste van de namiddag lukte, leek KFC met de beste kaarten de pauze in te gaan, maar de aansluitingstreffer van Vangeel een minuut later schudde die kaarten alsnog door elkaar. Op het uur lukte Jehoul zijn tweede treffer en maakte er zo 1-3 van, wat uiteindelijk ook de eindstand zou worden.

Eksel B eindigt uiteindelijk 6e en strandt op een zucht van de eindronde. In 5 seizoenen 4e provinciale was dit wel de hoogste eindklassering die we ooit behaalden!

Opstelling Eksel:
Senn Gevers, Dries Hendriks, Gerben Drees, Bert Vanherk, Martijn Bomans, Jakke Scheelen (80′ Perre Maes), Arno Aengeveld, Dylan Goven (71′ Lander Maes), Ben Schrijvers, Pieterjan Paesen (83′ Joachim Bomans), Filip Jehoul

Doelpunten:
24′ Ben Schrijvers (0-1)
41′ Filip Jehoul (0-2)
42′ Nick Vanheel (1-2)
63′ Filip Jehoul (1-3)