Speeldag 18: FC Esperzanza Pelt B – KFC Eksel B 1-2

Share

6 OP 6! BOUWT EKSEL AAN REEKSJE?

Voor Eksel B stond de verraderlijke trip naar Pelt op het programma. Esperanza B staat dan wel voorlaatste, de nieuwbakken-B-ploeg toont na nieuwjaar dat het zich intussen heeft aangepast aan het “volwassenvoetbal”, verloor sindsdien nog maar één keer en kon o.a. Heusden (3e) en Breugel (1e) van de overwinning houden.

Ook Eksel had het niet makkelijk tegen de Peltenaren, maar kon dankzij een goal in het slot toch zegevieren. Tuur Camps, na een periode in het eerste elftal nu toch al voor de vijfde match op rij terug van de partij bij Eksel B, opende de score halverwege de eerste helft, maar Esperanza kon op het halfuur langszij komen via Rose. In de 85e minuut lukt groen-rood alsnog de winning-goal. Lander Maes beloont zijn derde basisplaats van het seizoen met zijn derde treffer en bezorgt Eksel zo een nieuwe driepunter.

KFC pakt zo voor het eerst sinds november nog eens een 6 op 6. Met Kadijk B en Peer B staan er twee affiches op het programma tegen de tegenstrevers die net boven groen-rood geklasseerd staan. In de heenmatch eindigden beide duels in een puntendeling. Spanning verzekerd dus!

Opstelling Eksel:
Gie Schrijvers – Pieterjan Paesen, Andreas Oyen, Arno Rogiers, Bert Vanherck – Tuur Camps, Mats Kelgtermans, Ben Schrijvers – Maxx Ulenaers (60′ Joachim Bomans), Dylan Goven, Lander Maes (70′ Justice Bosmans)

Doelpunten:
20′ Tuur Camps (0-1)
32′ Levi Rose (1-1)
85′ Lander Maes (1-2)