Speeldag 13: Bocholt VV – KFC Eksel 7-1

Share

Dat de top twee in onze damesreeks meer dan één kop boven het peloton uitsteekt, wisten we al. Maar het werkt vandaag nog maar eens bevestigt. Bocholt stuurde Groen-Rood met 7-1 huiswaarts. Toch was het Eksel dat de score al na 6 minuten opende via Burm. Eksel hield de voorsprong vast tot de 23ste minuut, maar toen brak de veer en kon Bocholt in tien minuten tijd 4 keer scoren. Nog voor de rust werd het zelfs 5-1. De tweede helft werd logischerwijs een maat voor niets. Bocholt prikte er nog twee bij en Eksel onderging.

Een logische nederlaag voor Eksel, dat nog steeds over de beste papieren beschikt voor het derde en laatste play-off-ticket. Volgende zaterdag wordt er vriendschappelijk gespeeld tegen Spata Lille. Na nieuwjaar speelt Eksel nog tegen Louwel en Elen.