Speeldag 1: KVV Dilsen-Stokkem – KFC Eksel 1-7

Share

HONGERIG EKSELLE KNALT METEEN BIJ DEBUTERENDE DAMES

Terwijl de mannenteams nog in volle voorbereiding zitten, was het voor hun vrouwelijke collega’s vandaag al D-day. Eksel, dat ondertussen al voor het vijfde seizoen op rij een damesploeg in de rangen heeft, nam het vanavond op tegen de gloednieuwe damesploeg van Dilsen-Stokkem.

Na maanden zonder competitievoetbal was de honger uiteraard groot bij de Ekselse dames. Een eerste Ekselse treffer kon de thuisploeg nog uitwissen, maar eens de groen-rode machine op gang kwam, stapelden de treffers zich alsnog op. De 28-jarige zomertransfer Anouschka Boons (ex-Louwel en -Beringen) kon zich met 2 treffers meteen laten gelden in de groen-rode kleuren. Ook Els Bollen (2x), Isabelle De Volder (2x) en Sofie Burm openden meteen hun rekening voor het nieuwe seizoen.

De klinkende overwinning kan woensdag al een vervolg krijgen. Dan nemen de dames het op de tweede speeldag in eigen huis op tegen Thes Sport (aftrap 18u30). Met 5 wedstrijden in de komende 15 dagen heb je overigens nog kansen genoeg om onze dames snel live aan het werk te zien in het seizoensbegin.