Speeldag 2: KFC Eksel – Thes Sport 20-0

Share

INDRUKWEKKENDE RECORDOVERWINNING VOOR EKSELLE

De wedstrijden volgen elkaar in sneltempo op in de tweede provinciale voor dames. Vanavond stond speeldag 2 al op het programma. Net als op de openingsspeeldag kruiste groen-rood de degens met een nieuwe aanwinst in het damesvoetbal: Thes Sport werd vorig seizoen opgericht, maar zag haar debuutseizoen in rook opgaan omwille van de gekende reden. De ploeg kreeg logischerwijs een bolwassing van het ervaren Eksel, dat na 5 seizoenen het klappen van de zweep ondertussen wel kent.

De impressionante 20-0 overwinning was zelfs de grootste overwinning in de 4-jarige geschiedenis van onze dames. Spitsenduo Els Bollen (4x) en Anouschka Boons (8x) tekenden voor meer dan de helft van de goals, ook Sofie Burm (4x), Justine De Volder (2x), Anissa Aengeveld en Maxime Van Waeyenberg hadden hun aandeel in de schietoefeningen in het Sparrenstadion.

Met de vingers in de neus start KFC met een 6 op 6 aan het nieuwe seizoen. Zaterdagochtend (10u) wacht met Sparta Lille een meer ervaren damesploeg, benieuwd of groen-rood ook dan haar foutloos parcours kan voortzetten.