Eindronde – ronde 1: Zutendaal VV – KFC Eksel B 3-0

Share

EKSEL B KAN MOOI SEIZOEN NIET BEKRONEN MET PROMOTIE
Toeschouwers: 300

Voor onze vierde provincialer zit het seizoen er op. Het ging als vice-kampioen met ambitie naar de eindronde, maar moest vanmiddag zijn meerdere erkennen in Zutendaal.

Veel volk op deze eindrondewedstrijd, die in Zutendaal plaats vond, ondanks Eksel het thuisvoordeel lootte. Het jeugdtornooi, de eindrondepartij van Eksel A en weinig medewerking van de tegenstrever zorgden ervoor dat de Zutendaal toch in eigen huis mocht aantreden.

Groen-rood kon de gretige thuisploeg niet de baas. Voor de pauze al kon Zutendaal er al drie in het mandje leggen en dat op een kwartier tijd (van minuut 20 tot 35). De tweede helft werd zo logischerwijs een maat voor niets.

Zuur voor Eksel B, dat er een puik seizoen had opzitten, maar tegen een volwassen thuisploeg had het geen verhaal. Wellicht geen toeval, want 3 van de 4 B-ploegen die aantraden tegen A-ploeg gingen ten onder. Eksel komt dus ook volgend seizoen uit in vierde provinciale.

Doelpunten:
21′ Cédric Jehoul (1-0)
30′ Joorn Hendrikx (2-0)
37′ Brecht Merken (3-0)

Opstelling Eksel:
Senn Gevers – Pieterjan Paesen (80′ Cruz Wuytens), Andreas Oyen, Bert Vanherk, Jakke Scheelen – Rik Cornelissen, Lander Maes (65′ Ruben Geypens), Ben Schrijvers – Mats Kelgtermans, Denis Kalala, Jasper Jansen (45′ Dylan Goven)