Eindronde – ronde 1: Zonhoven United- KFC Eksel 4-0

Share

HET SEIZOEN ZIT EROP!

Toeschouwers: 200

Eksel had vanmiddag niets in de pap te brokken in de eindronde om promotie en mag een punt zetten achter een mooi seizoen.

Met het missen van 3 titularissen kon Eksel net als de afgelopen weken niet op volle kracht aantreden. Zonhoven begon gretig aan de partij en had na 10 minuten al een voorsprong beet. De blauw-witte sneltrein won alleen maar aan snelheid en de 2-0 volgde dan ook al enkele minuten later. Groen-rood holde achter de feiten aan en kon blij zijn wanneer de thuisploeg na een klein halfuur de voet van het gaspedaal haalde. Eksel kon het evenwicht nu min of meer herstellen, maar op slag van rust kreeg het met de 3-0 de doodsteek toegediend.

De tweede helft was logischerwijs een maat voor niets. Minder tempo, minder kansen en minder doelpunten, al kon Zonhoven er wel nog eentje bij prikken. 4-0 is zo de eindstand, de eindronde zit er voor groen-rood op.
Na een intens seizoen met 3 partijen voor de beker van België, 28 competitiewedstrijden en 1 eindrondeduel lijkt de Ekselse spons helemaal uitgewrongen. Tijd om de batterijen op te laden.

Opstelling Eksel:
Raf Hermans – Kristof Weckx, Laurens Driessen, Dries Bertrands, Thomas Franssen – Steven Moranduzzo (53′ Bram Bertrands), Tim Vanherck, Marijn Bertrands – Yannick Goven (63′ Maxx Ulenaers), Karel Bertrands (81′ Filip Jehoul), Glen Vervloet

Doelpunten:
13′ Olivier Asnong (1-0)
17′ Kenneth Swinnen (2-0)
44′ Jeffrey Swinnen (3-0)
76′ Jeffrey Swinnen (4-0)