Wedstrijdverslagen seizoen 2013-2014

Share

Speeldag 1: Stal Sport – KFC Eksel 2-0

Stal zag zijn goede start snel beloond. Eksel had daarna kansen bij de vleet om de gelijkmaker te maken, maar een gemiste penalty, de deklat en de paal beslisten er anders over. Een flinke dreun voor de bezoekers die daarna onder de voet werden gelopen en nog goed wegkwamen met slechts 2-0.

Opstelling: Vrysen, Daems, Hendriks, Jansen, Fransen (60′ Vandael), Driessen, Wasiak, Baselet, De Pachter, Rutten, Moranduzzo.

Doelpunten: 22′ Piens 1-0, 80′ Mertens 2-0.

Toeschouwers: 140.

Speeldag 2: KFC Eksel – Calcio Genk 6-2

Met een hattrick van Moranduzzo legde Eksel de partij nog voor rust in een beslissende plooi. Bresciani bracht Calcio tweemaal kort weer in de match, maar dat kon het enthousiasme van Eksel niet temperen. De Pachter, Wasiak en Baselet scoorden: 6-2.

Opstelling: Vrysen, Daems, Hendrickx (88′ Franssen), Janssen, Driessen, Wasiak, Baselet (85′ Vanherck), De Pachter (88′ Vervloet), Rutten, Moranduzzo, Camps.

Doelpunten: 10′ Moranduzzo 1-0, 31′ Moranduzzo 2-0, 37′ Moranduzzo 3-0, 42′ Bresciani 3-1, 55′ De Pachter 4-1, 75′ Bresciani 4-2, 76′ Wasiak 5-2, 83′ Baselet (strafschop) 6-2.

Toeschouwers: 350.

Speeldag 3: Standard Elen – KFC Eksel 2-5

De thuisploeg had de match misschien wel in handen maar kreeg wel een lesje in efficiëntie van het jonge Eksel. Rutten maakte nog wel snel de openingstreffer van Driesen ongedaan. De twee doelpunten van Wasiak vlak voor rust kwam Elen niet meer te boven zeker niet nadat Baselet er 1-4 van maakte. Rutar en Vervloet troffen ook nog doel.

Opstelling: Vrysen, Daems, Hendrikx, Jansen, Driesen (86′ Vervloet), Wasiak, Baselet, De Pachter (90′ Michiel Fransen), Rutten, Camps, Moranduzzo.

Doelpunten: 28′ Driesen 0-1, 31′ Rutten 1-1, 42′ Wasiak 1-2, 44′ Wasiak 1-3, 59′ Baselet 1-4, 60′ Rutar 2-4, 88′ Vervloet 2-5.

Toeschouwers: 250.

Speeldag 4: KFC Eksel – Park Houthalen 2-2

Park Houthalen klom al na vijf minuten op voorsprong via De Man: 0-1. De thuisploeg had niet meteen een antwoord klaar. Ook al omdat rechtsvoor Wasiak zijn snelheid niet kon uitspelen. Hij kwam naar de kant met een bilblessure en Eksel verlegde het spel naar de linkerflank. Toch bleef Park Houthalen de gevaarlijkste ploeg. Zo trapte Babacan voorlangs. Op slag van rust kwam de thuisploeg langszij. Doelman Decoster trapte de bal in de voeten van Baselet, die twijfelde niet en mikte de bal vanop dertig meter knap in doel: 1-1.Park kwam na de pauze het best voor de dag. Op het uur zette Damese de bezoekers – op aangeven van De Man – eenvoudig op voorsprong: 1-2. De jonkies van Eksel leken even te begeven, Hendriks ontsnapte aan rood (geel na een charge op Damese), bezoeker Pinna had minder geluk. Hij kreeg geel na een overtreding en in het daaropvolgende tumult meteen een tweede geel karton. Dat bleek het sein voor Eksel om de druk op te voeren. Kansen bleven aanvankelijk uit, maar in blessuretijd scoorde Hendriks toch de 2-2. Hij omspeelde een te ver uitgekomen Decoster en knalde raak. Bij de meegereisde aanhang was het scheidsrechterlijk trio de kop van jut en ook Park-trainer Meccio kon zijn ontgoocheling niet wegsteken: “Ik ben er nog niet goed van. We hebben bijna geen kansen weggegeven en deden Eksel pijn. Maar bij sommige fases heb ik toch mijn bedenkingen. Zo kregen we in de eerste helft minstens één strafschop niet en had ook Eksel met een man minder moeten staan.” twee keer in de fout”Ik kan mijn ploeg niets verwijten. Ik zag 200 procent inzet, maar helaas ging onze doelman twee keer in de fout,” aldus nog Meccio. Eksel-collega Corstjens besefte dat zijn ploeg goed wegkwam met dit punt. “Maar da’s voetbal. Ik was heel tevreden met de inzet en weerbaarheid, nadat we op achterstand kwamen. Hopelijk kunnen we de lijn doortrekken. Al wordt dat niet gemakkelijk, nu het merendeel van de jeugdige ploeg op kot vertrekt. Maar daar passen we wel een mouw aan.”

Opstelling: Vrysen, Daems, Hendriks, Driessen, Wasiak (20′ Vervloet), Baselet, De Pachter, Rutten (75′ Vangeneugden), Maranduzzo, Camps (60′ Vanherk).

Doelpunten: 5′ De Man 0-1, 44′ Baselet 1-1, 64′ Damese 1-2, 92′ Hendriks 2-2.

Toeschouwers: 270.

Speeldag 5: Nevok Gruitrode – KFC Eksel 0-1

Weinig te beleven aan de Groenstraat in Gruitrode. Een poging van Smits die strandde op de lat was het enige noemenswaardige uit de eerste helft. Ook Eksel trapte op het uur op diezelfde dwarsligger. Het venijn zat echter in de staart. Eerst miste Op de Locht een open kans en twee minuten later was het Baselet die Eksel de overwinning schonk.

Opstelling: Vrysen, Daems, Hendrikx, Vangeneugden, Michiel Fransen (80′ Vervloet), Driesen, Baselet, De Pachter, Rutten, Moranduzzo, Camps.

Doelpunt: 89′ Baselet 0-1

Toeschouwers: 120.

Speeldag 6: KFC Eksel – Nieuwe Kempen 2-1

Na snelle goals van Moranduzzo en Wasiak (2-0) ging de thuisploeg nonchalanter voetballen en moest Vrijsen enkele goede reddingen uit zijn mouwen schudden. Vlak voor rust was hij toch geklopt, Blanquez zorgde voor de aansluitingstreffer: 2-1. Nieuwe Kempen voerde de druk op, maar de beste kansen waren toch voor Fransen en Vervloet.

Opstelling: Vrysen, Daems, Hendrikx, Driesen, Wasiak (78′ Vervloet), Baselet, De Pachter (85′ Vanherck), Rutten, Moranduzzo, Camps, Vangeneugden (70′ M. Fransen).

Doelpunten: 11′ Moranduzzo 1-0, 16′ Wasiak 2-0, 45′ Blanquez 2-1.

Speeldag 7: Real Neeroeteren-Maaseik – KFC Eksel 0-0

Na een evenwichtige eerste helft met enkele halve kansjes trok de thuisploeg na de koffie het spel helemaal naar zich toe. Dat leverde Simon Vanheeswijck drie hele grote kansen op, maar de bal wou er maar niet in. De thuisploeg kreeg bijna het deksel op de neus maar ook Rutten geraakte niet voorbij de doelman.

Opstelling: Vrysen, Daems (81′ Michiel Fransen), Hendriks, Niels Jansen, Driessen, Wasiak (70′ Vervloet), Baselet, De Pachter, Rutten, Moranduzzo, Camps.

Doelpunten: /

Speeldag 8: KFC Eksel – Weerstand Koersel 2-2

Veel volk voor de topper in 2A. Koersel had vóór rust veel balbezit, maar de beste kansen waren voor de thuisploeg via Moranduzzo en Baselet. Toen Stroobants de leider op voorsprong bracht (1-2), leek het liedje van Eksel uitgezongen, maar Baselet maakte alsnog verdiend gelijk vanop de stip: 2-2.

Opstelling: Vrysen, Van Geneugden, Hendriks, Jansen, Driessen, Wasiak (90′ Fransen), Baselet, De Pachter (89′ Vervloet), Rutten, Moranduzzo, Camps.

Doelpunten: 13′ De Pachter 1-0, 18′ Stroobants 1-1, 55′ Stroobants 1-2, 80′ Baselet (strafschop) 2-2.

Toeschouwers: 450.

Speeldag 9: Achel VV – KFC Eksel 2-3

Drie gouden punten voor Eksel en dat had het vooral te danken aan de efficiëntie van de spitsen. Drie echte kansen leverden evenveel doelpunten op. Voor de rest was het al Achel wat de klok sloeg, maar hier werden de kansen niet verzilverd. Van de Wiel en Vreys konden alleen nog milderen.

Opstelling: Vrysen, Vangeneugden, Hendrikx, Jansen, Driesen, Wasiak (91′ Fransen), Baselet, De Pachter (90′ Vervloet), Rutten, Moranduzzo, Camps (53′ Vanherck).

Doelpunten: 8′ Driesen 0-1, 52′ Wasiak 0-2, 53′ Joosten (owngoal) 0-3, 63′ Van de Wiel 1-3, 80′ Vreys 2-3.

Speeldag 10: KFC Eksel – Sp. Grote Heide 1-3

Verdiende zege voor Grote Heide. Eksel beleefde wel een droomstart, maar nog voor het rustsignaal verzilverden Vandenberk en Melis het overwicht van de bezoekers. Eksel kon geen vuist maken na rust en toen Melis er 1-3 van maakte, was de match helemaal beslist.

Opstelling: Vrysen, J. Daems, Jansen, Fransen, Driesen, Wasiak, Van Geneugden (78′ Vanherck), De Pachter, Moranduzzo (76′ Kuyken), Camps, Vervloet.

Doelpunten: 5′ Driesen 1-0, 20′ Vandenberk 1-1, 39′ Melis 1-2, 75′ Melis 1-3.

Speeldag 11: KFC Eksel – Flandria Paal 0-0

De brilscore bleef 90 minuten lang op het bord.

Opstelling: Vrysen, Daems, Jansen, Driessen (84′ Fransen), Wasiak, Baselet (79′ Kuyken), De Pachter, Rutten, Moranduzzo, Camps.

Toeschouwers: 200.

Speeldag 12: SV Herkol – KFC Eksel 4-1

De thuisploeg domineerde de partij en liep zelfs tot 3-0 uit. De omgezette strafschop van Baselet luidde de ommekeer in en een sterk Eksel kwam via Michiel Fransen zelfs terug tot 3-2. De gelijkmaker hing in de lucht, maar uiteindelijk besliste Tim Vandaal de wedstrijd.
Opstelling: Vrysen, Daems (56′ M. Fransen), Hendrikx, Jansen, Driesen, Wasiak, Baselet (89′ Kuyken), De Pachter, Rutten, Moranduzzo (85′ Geboers), Camps.

Doelpunten: 17′ Martijn Plessers 1-0, 41′ Jansen 2-0, 47′ Joeri Plessers 3-0, 54′ Baselet (strafschop) 3-1, 61′ Michiel Fransen 3-2, 71′ Vandaal 4-2.

Toeschouwers: 255.

Speeldag 13: KFC Eksel – KSK Meeuwen 1-1

De eerste helft was voor Eksel, de tweede voor Meeuwen. Tien minuten voor tijd kreeg notabene Kuyken (ex-Meeuwen) de kans om de wedstrijd in het voordeel van Eksel te beslissen, maar zijn bal werd van de lijn gehaald. Al dient gezegd dat ook Vrijsen het nodige werk kreeg om zijn netten schoon te houden.

Opstelling: Vrysen, Daems, Henderix, Jansen, Fransen (74′ Kuyken), Wieze, Wasiak (77′ Heylen), Baselet (85′ Vervloet), Rutten, Moranduzzo, Camps.

Doelpunten: 19′ Wasiak 1-0, 71′ Vanhees 1-1.

Speeldag 14: RC Reppel – KFC Eksel 2-0

Een vlotte en dik verdiende overwinning voor de thuisploeg, die heel wat kansen afdwong, maar er uiteindelijk slechts twee benutte. Smeets en Nijs maakten het verschil: 2-0. Anderzijds moest Reppel-doelman Brecko slechts éénmaal zijn kunnen tonen op een schot van Laurens Driessen.

Opstelling: Vrysen, Daems (73′ Michiel Fransen), Hendriks, Jansen, Driessen, Wasiak, Baselet (89′ Schrijvers), De Pachter, Rutten, Moranduzzo (81′ Kuyken), Camps.

Doelpunten: 35′ Smeets 1-0, 82′ Nijs 2-0.

Toeschouwers: 160.

Speeldag 15: KFC Eksel – Racing Peer 2-2

Zeer genietbare topper met een correct eindresultaat. De thuisploeg moest twee keer een achterstand ophalen. Vooral de 1-2 van Maes kwam hard aan bij Eksel. Zeker omdat Wasiak enkele minuten daarvoor alleen op Vrijsen kon afstormen.

Opstelling: Vrysen, Daems, Henderix, Janssen, Driesen, Wasiak (89′ Elia), Baselet (88′ Vervloet), De Pachter (87′ Kuyken), Rutten, Moranduzzo, Camps.

Doelpunten: 32′ Kosten 0-1, 51′ Driesen 1-1, 60′ Maes 1-2, 63′ De Pachter 2-2.

Toeschouwers: 310.

Speeldag 16: KFC Eksel – Stal Sport 0-1

Weinig aangename wedstrijd met schaars doelgevaar. De partij leek dan ook op een scoreloos gelijkspel af te stevenen, tot de thuisdefensie zich miskeek op een diepe bal. Vrijsen kon nog redding brengen op de eerste kans maar een goed gevolgde Piens trof wel raak: 0-1.

Opstelling: Vrysen, Daems, Henderix, Janssen, Driesen, Wasiak, Baselet, De Pachter, Rutten, Moranduzzo, Camps.

Doelpunten: 87′ Piens 0-1

Toeschouwers: 150.

Speeldag 17: Calcio Genk – KFC Eksel 0-8

Monsterzege en nieuw contract voor Corstjens, Feeststemming bij KFC Eksel. Niet alleen omwille van de 0-8-overwinning tegen Calcio, maar ook omdat er al een akkoord is bereikt met trainer Jurgen Corstjens (foto) voor een verlengd verblijf aan de Dennenstraat. “De club heeft dit seizoen de kaart van de jeugd willen trekken en dat lijkt tot nu toe meer dan aan de verwachtingen te voldoen. Het is niet allemaal even gemakkelijk en het seizoen is nog lang, maar het klikt wel. Bij Eksel is men vrij content met mijn manier van aanpak en ook bij mij is dat vertrouwen in de club en in de groep aanwezig”, verduidelijkt trainer Jurgen Corstjens de situatie. “De intentie om jonge jongens de kans te geven en eventueel te lanceren werd ook tegen Calcio weer bevestigd. Zo kreeg Elia Andreas zijn eerste speelminuten en bekroonde zijn hele sterke invalbeurt met een doelpunt. Het is daarvoor dat we het momenteel allemaal doen in Eksel.”

Opstelling: Vrysen, Daems, Jansen (67′ Elia), Driessen, Wasiak, Baselet (82′ Vervloet), De Pachter, rutten, Moranduzzo (70′ Heylen), Camps.

Doelpunten: 35′ Hendriks 0-1, 40′ Rutten 0-5, 60′ Driessen 0-3, 65′ Baselet, 0-4, 70′ Vervloet 0-5, 80′ De Pachter 0-6, 85′ Heylen 0-7, 90′ Elia 0-8.

Toeschouwers: 100.

Speeldag 18: KFC Eksel – Standard Elen 3-1

In een gelijkopgaande eerste helft was de beste kans voor bezoeker Van Esser, maar Vrijsen bewees dat hij in vorm is. Na de 1-0 van Wasiak kregen de bezoekers een strafschop na twijfelachtig hands. Elen dwong daarna de meeste kansen af maar het was de thuisploeg die een ietwat gevleide zege pakte.

Opstelling: Vrysen, Daems, Henderix, Jansen, Kuyken (90′ Fransen), Wasiak, Baselet, De Pachter (76′ Heylen), Driesen, Moranduzzo (83′ Elia), Camps.

Doelpunten: 54′ Wasiak 1-0, 78′ Rener (strafschop) 1-1, 80′ Henderix 2-1, 91′ Wasiak 3-1.

Toeschouwers: 180.

Speeldag 19: Park Houthalen – KFC Eksel 3-1

Na een verdiende 3-1-zege tegen Eksel heeft Park Houthalen nu vijf punten voorsprong op een directe degradatieplaats. De bezoekers kwamen tegen de gang van het spel in op voorsprong, maar Pinna en Maarten Schouteden (2x) tekenden alsnog voor de overwinning: 3-1.

Opstelling: Vrysen, Daems (70′ Elia), Hendriks (55′ Heylen), Jansen, Driessen, Wasiak, Kuyken (75′ Michiel Fransen), De Pachter, Rutten, Moranduzzo, Camps.

Doelpunten: 20′ Moranduzzo (strafschop) 0-1, 44′ Pinna 1-1, 65′ Schouteden 2-1, 86′ Schouteden 3-1.

Speeldag 20: KFC Eksel – Nevok Gruitrode 1-5

Eksel miste zijn vaste centrale duo achterin en dat bleek dodelijk tegen een efficiënt Gruitrode. In de eerste helft kon de thuisploeg nog de schade beperken, maar twee snelle treffers na rust gaven de thuisploeg de doodsteek. De 1-3 van Baselet was niet meer dan een doekje voor het bloeden.

Opstelling: Vrysen, Daems (68′ Zaitov), Kuyken, Elia, Driesen, Wasiak (68′ Heylen), Baselet, De Pachter, Rutten, Moranduzzo, Camps (68′ Franssen).

Doelpunten: 3′ Peeters 0-1, 46′ Moonen 0-2, 50′ Vandersteegen 0-3, 60′ Baselet 1-3, 62′ Vandersteegen 1-4, 80′ Smits 1-5.

Speeldag 21: Nieuwe Kempen – KFC Eksel 1-2

De thuisploeg schoot pas echt wakker rond het uur. Het stond toen wel al 0-2, na doelpunten van Wasiak en Kuyken. Porco maakte de aansluitingstreffer en N. Kempen rook zijn kans. Blanquez (gemiste penalty) vergat de thuisploeg een verdiend punt te bezorgen.

Speeldag 22: KFC Eksel – Real Neeroeteren-Maasiek 3-1

Een vroege goal van De Pachter en een pegel van Wasiak brachten de thuisploeg in een comfortabele positie. Na de rust was er even druk van de bezoekers maar tweede doelman Bloemen weerstond alle gevaar. Met tien tegen elf was ook geen probleem.

Opstelling: Bloemen, Elia, Kuyken (85′ Schrijvers), Jansen, Driesen, Wasiak, Baselet, De Pachter (50′ Fransen), Rutten, Moranduzzo (75′ Vervloet), Camps.

Doelpunten: 2′ De Pachter 1-0, 23′ Wasiak 2-0, 70′ Fransen 3-0, 88′ Vanheeswijck 3-1.

Speeldag 23: Weerstand Koersel – KFC Eksel 2-1

Dankzij een klutsgoal van Bellinkx in blessuretijd heeft Koersel de volle buit gepakt. De leider had zich een pak stress kunnen besparen als het in de eerste helft wat zorgvuldiger omsprongen had met de kansen. De eerste kans van de wedstrijd voor Eksel was meteen kassa. De Pachter had even later zelfs de 1-2 aan de voet. De blessuretijd werd Eksel fataal.

Opstelling: Vrysen, Daems (58′ Fransen), Elia, Kuyken (85′ Vervloet), Jansen, Driesen, Wasiak, De Pachter (85′ Schrijvers), Rutten, Moranduzzo, Camps.

Doelpunten: 23′ Özturk 1-0, 72′ Wasiak 1-1, 92′ Bellinkx 2-1.

Speeldag 24: KFC Eksel – Achel VV 0-0

Veel toeschouwers zaterdagavond voor het duel tussen Eksel en Achel, maar die kregen geen sprankelende wedstrijd te zien. De thuisploeg zorgde voor rust voor het schaarse gevaar, al moest Eksel-doelman Vrijsen ook een keer paraat staan bij een één-op-één situatie. De beste kans na de pauze was voor De Pachter, maar hij besloot net naast.

Opstelling: Vrysen, Daems, Jansen, Driesen, Wasiak (70′ Fransen), Baselet, De Pachter, Rutten, Moranduzzo, Camps, Kuyken.

Toeschouwers: 360.

Speeldag 25: Grote Heide – KFC Eksel 1-1

In een aantrekkelijke eerste helft nam Eksel de beste start. Dat werd op het kwartier beloond met een goal van Wasiak. Grote Heide nam het initatief over maar alleen Nick Maes vond de weg naar het doel. Na de koffie verwaterde het spel en viel er nog maar weinig te beleven.

Opstelling: Vrysen, Daems, Niels Jansen, Driessen (56′ Elia), Wasiak, Baselet (63′ Michiel Fransen), De Pachter, Rutten, Moranduzzo, Camps, Kuyken (81′ Vervloet).

Doelpunten: 15′ Wasiak 0-1, 25′ Nick Maes 1-1.

Speeldag 26: Flandria Paal – KFC Eksel 2-1

Paal startte het gretigst met pogingen van Luyten (lat) en Convens (van lijn gekeerd). Toch moest de thuisploeg opletten voor de snelle tegenstoten van Eksel. Smolders en Wasiak zorgden voor een billijke 1-1-ruststand. Veel middenveldspel na de pauze, maar uiteindelijk bekroonde Luyten het Paalse overwicht toch: 2-1.

Opstelling Vrysen, Elia (81′ Vervloet), Jansen, Driessen, Wasiak, Baselet (86′ Schrijvers), De Pachter, Rutten, Moranduzzo, Camps, Kuyken (68′ Michiel Fransen).

Doelpunten: 42′ Tim Smolders (strafschop) 1-0, 44′ Wasiak 1-1, 70′ Luyten 2-1.

Speeldag 27: KFC Eksel – SV Herkol 3-2

Rutten opende enig mooi de score met een vrije trap in de bovenhoek. Vandael maakte in de kluts de verdiende gelijkmaker. In een aangename tweede helft was Eksel de betere ploeg en dat vertaalde zich ook in de eindcijfers. Niels Jansen kopte de winninggoal in doel na een corner.

Opstelling: Vrysen, Daems, Kuyken (73′ Fransen), N. Jansen, Driesen, Wasiak (88′ Vervloet), Baselet (68′ Elia), De Pachter, Rutten, Moranduzzo, Camps.

Doelpunten: 12′ Rutten 1-0, 41′ Vandael 1-1, 52′ Wasiak 2-1, 58′ M. Plessers 2-2, 67′ N. Jansen 3-2.

Speeldag 28: KSK Meeuwen – KFC Eksel 0-2

Meeuwen mag zijn eindronde-ambities opbergen, na alweer een wedstrijd van gemiste kansen. Terwijl Di Sancarlo en Willems misten, trof bezoeker Kuyken wél raak: 0-1. De thuisploeg probeerde na de pauze nog de bakens te verzetten, maar in de slotfase trapte De Pachter van-op 20 meter alle Meeuwense hoop aan flarden: 0-2.

Opstelling: Vrysen, Elia (53′ Vanherk), Jansen, Driessen, Wasiak, Baselet (78′ Michiel Fransen), De Pachter, Daems, Moranduzzo, Camps, Kuyken.

Doelpunten: 32′ Kuyken 0-1, 88′ De Pachter 0-2.

Speeldag 29: KFC Eksel – RC Reppel 1-0

Met nog een waterkansje op de eindronde maakten de twee ploegen er een leuke pot voetbal van. Veel kansen vielen er niet te noteren, maar toch moest Vrijsen redding brengen op een poging van Geebelen. Na de pauze krulde Moranduzzo een vrije trap mooi in de linkerbenedenhoek en bezorgde zo Eksel, op basis van de tweede helft, een verdiende overwinning: 1-0.

Opstelling: Vrysen (89′ Bloemen), Daems, Jansen, Driessen, Wasiak, Baselet, De Pachter, Rutten, Moranduzzo (75′ Elia), Camps, Kuyken (83′ Michiel Fransen).

Doelpunt: 54′ Moranduzzo 1-0

Toeschouwers: 230.

Speeldag 30: Racing Peer – KFC Eksel 2-2

Een sterk Eksel en het doelhout diep in blessuretijd hebben RC Peer van de titel gehouden. Peer maakte een 0-2-achterstand nog wel ongedaan, maar de ultieme kans belandde via de vingertoppen van Vrysen tegen de verste paal.

Opstelling: Vrysen, Daems, Jansen, Driessen, Wasiak (85′ Elia), Baselet (67′ Fransen), De Pachter, Rutten, Moranduzzo, Camps, Kuyken (79′ Vervloet).

Doelpunten: 15′ Wasiak 0-1, 50′ Baselet (strafschop) 0-2, 62′ Willems 1-2, 89′ Kosten 2-2.