Speeldag 2: Vrijheid Zolder – KFC Eksel 3-0

Opstelling: Vandekerkhof, S. Schrijvers, Nijs, Gijbels (60′ Smets), Vangronsveld, Palstermans (38′ Moons), Vaes, Limberg, Aengeveld, Bogaerts (46′ Basselet), Akkus.

Doelpunten: 10′ Raymaekers 1-0, 15′ Ileri 2-0, 88′ Ileri 3-0

Speeldag 3: KFC Eksel – Sp. Wijchmaal 1-2

Opstelling: Vandekerkhof, S. Schrijvers, Davidts (73′ Beutjens), Smets, Vangronsveld, Palstermans (15′ Molenbergs), Vaes, Limberg (72′ Moons), Aengeveld, E. Schrijvers, Akkus.

Doelpunten: 32′ Hendrix 0-1, 55′ Hendrix 0-2, 63′ Vaes 1-2.

Opstelling: Vandekerkhof, S. Schrijvers, Davidts, Vangronsveld, Moons (60′ Smets), Palstermans, Vaes, Limberg, Aengeveld (85′ Bogaerts), Akkus, E. Schrijvers.

Doelpunten: 35′ Akkus 0-1, 65′ Palstermans 0-2.

Speeldag 5: KFC Eksel – Pen. Engsbergen 4-2

Opstelling: Vandekerkhof, S. Schrijvers, Davidts, Moons (71′ Baselet), Vangronsveld, Palstermans, Vaes, Limberg (46′ Bogaerts), Aengeveld, E. Schrijvers, Akkus.

Doelpunten: 10′ Moons 0-1, 38′ G. Serré 1-1, 46′ Moons 2-1, 65′ G. Serré 2-2, 82′ Baselet 3-2,88′ Palstermans 4-2.

Toeschouwers: 120.

Speeldag 6: Sp. Kattenbos – KFC Eksel 1-3

Opstelling: Vandekerkhof, S. Schrijvers (86′ Claesen), Davidts, Bogaerts (81′ Nijs), Geysen, Palstermans, Vaes, Limberg (68′ Gijbels), Baselet, E. Schrijvers, Moons.

Doelpunten: 20′ Baselet 0-1, 27′ Vaes 0-2, 81′ Vanhoudt 1-2, 83′ Moons 1-3.

Strafschop: 30′ Mahassine (gemist). Gele kaarten: Vlems, E. Schrijvers, S. Schrijvers, Geysen, Moons, Limberg.

Speeldag 7: KFC Eksel – SV Taxandria 2-1

Opstelling: Molenbergs, S. Schrijvers, Davidts, Moons (80′ Nijs), Vangronsveld, Palstermans, Vaes, Limberg, E. Schrijvers (46′ Akkus), Baselet (54′ Bogaerts), Geysen.

Doelpunten: 7′ Vangenechten 0-1, 28′ Baselet 1-1, 74′ Akkus 2-1.

Toeschouwers: 140.

Speeldag 8: VK Gestel – KFC Eksel 0-0

Opstelling: Vandekerkhof, S. Schrijvers, Davidts, Vangronsveld, Baselet (74′ Bogaerts), Moons (46′ Nijs), Palstermans, Vaes, Limberg, Akkus, E. Schrijvers.

Doelpunten: /

Speeldag 9: KFC Eksel – AC Tervant 0-5

Opstelling: Vandekerkhof, S. Schrijvers, Davidts, Geysen, Vangronsveld, Palstermans, Vaes, Limberg (46′ Nijs), Baselet (46′ Truyen), E. Schrijvers (67′ Gijbels), Akkus.

Doelpunten: 7′ Cypers 0-1, 12′ Vancamp 0-2, 20′ Colson 0-3, 22′ Kanda 0-4, 60′ Colson.

Speeldag 10: RS Beverlo – KFC Eksel 2-1

Opstelling: Vandekerkhof, S. Schrijvers, Davidts, Smets (46′ Geysen), Nijs, Palstermans, Vaes, Limberg, Boonen (75′ Verleysen), Aengeveld, Akkus.

Doelpunten: 20′ Vaneylen 1-0, 25′ Dekort 2-0, 60′ Vaes 2-1.

Toeschouwers: 200.

Speeldag 11: SK Kadijk – KFC Eksel 2-1

Opstelling: Vandekerkhof, S. Schrijvers, Davidts, E. Schrijvers, Baselet (65′ Gijbels), Palstermans, Vangronsveld, Limberg, Gysen (80′ Nijs), Aengeveld, Akkus.

Doelpunten: 52′ Palstermans 0-1, 83′ Vanduffel 1-1, 89′ Swinnen 2-1.

Speeldag 12: KFC Eksel – FC Anadol 3-3

Opstelling: Vandekerkhof (59′ Molenberghs), E. Schrijvers, Davidts, Palstermans, Vaes, Limberg, Moons (82′ Boonen), Vangronsveld, Geysen (46′ Basselet), Aengeveld, Akkus.

Doelpunten: 1′ N. Gungor 0-1, 44′ Canakgioglu 0-2, 52′ Palstermans 1-2, 53′ Moons 2-2, 73′ Palstermans 3-2, 90′ Top 3-3.

Toeschouwers: 80.

Speeldag 13: Achel VV- KFC Eksel 1-3

Opstelling: Molenberghs, E. Schrijvers, Davidts, Palstermans (77′ Limberg), Heylen, S. Schrijvers, Moons, Vangronsveld, Baselet (59′ Vaes), Aengeveld, Akkus (87′ Boonen).

Doelpunten: 20′ Akkus 0-1, 25′ Diepvens 1-1, 60′ Palstermans 1-2, 63′ Moons 1-3.

Toeschouwers: 85.

Speeldag 14: KFC Eksel – Overpelt VV 2-2

Opstelling: Molenberghs, E. Schrijvers, Davidts, Palstermans, Heylen, S. Schrijvers, Moons, Vangronsveld, Baselet (46′ Vaes), Aengeveld (46′ Limberg), Akkus.

Doelpunten: 26′ Maes 0-1, 46′ Vaes 1-1, 69′ Moons 2-1, 74′ Bahtiyar 2-2.

Gele kaarten: Baselet, S. Schrijvers, Vaes, Maes, Timmers, Mertens.

Toeschouwers: 130.

Speeldag 15: Herkol SV – KFC Eksel 1-0

Opstelling: Molenberghs, E. Schrijvers, Davidts, Palstermans (4′ Geysen), Vaes, Limberg, Moons, Vangronsveld (48′ Boonen), Baselet (75′ Cox), Aengeveld, Akkus.

Doelpunt: 52′ K. Daniëls 1-0.

Toeschouwers: 170.

peeldag 16 : Flandria Paal – KFC Eksel 5-1

Opstelling: Molenberghs, E. Schrijvers, Davidts, Palstermans, Heylen, Cox, Limberg (75′ Verleysen), Vangronsveld (31′ Nijs), Geboers (60′ Smets), Aengeveld, Akkus.

Doelpunten: 47′ Geladé 1-0, 48′ Geladé 2-0, 60′ Braem 3-0, 76′ Aengeveld 3-1, 77′ Lipinski 4-1, 81′ Geladé 5-1.

Speeldag 17: KFC Eksel – Vrijheid Zolder 0-2

Zolder was voor de rust duidelijk sterker en kon dat overwicht toen in twee treffers uitdrukken. Met enkele gevatte tussenkomsten kon de bezoekende doelman die score vrijwaren. Na de herneming kwam Eksel meer in de wedstrijd, maar de thuisploeg slaagde er niet in de achterstand ongedaan te maken.

Doelpunten: Lemmens (0-1), Bervoets (0-2)

Speeldag 18: Sp. Wijchmaal – KFC Eksel 0-1

Spannende derby waarin nieuwbakken oefenmeester Hendrickx de thuisploeg geen overwinning kon schenken. Eksel had aan één treffer voldoende om gevleid te zegevieren.

Doelpunt: 62′ Schrijvers (0-1).

Speeldag 19: KFC Eksel – SK Meldert 2-0

Alhoewel Eksel snel scoorde werd het nog een moeilijke klus. Meldert klampte aan maar incasseerde twintig minuten voor tijd een tweede treffer.

Doelpunten: Akkus (1-0), Eddy Schrijvers (2-0)

Speeldag 20: Pen. Engsbergen – KFC Eksel

Speeldag 21: KFC Eksel – Sp. Kattenbos 1-3

Kattenbos speelde een sterke eerste helft waarin het vlot wegliep van de thuisploeg. Bij een 0-3 tussenstand was de wedstrijd dan toen ook al gespeeld. Na de pauze controleerden de bezoekers de wedstrijd en raakte Eksel niet verder dan een eerreddende treffer.

Doelpunten: Roggen (0-1), Klok (0-2), Roggen (0-3), Klok (0-4), Boonen (1-4)

Speeldag 22: SV Taxandria – KFC Eksel

Speeldag 23: KFC Eksel – VK Gestel 1-4

Een ontgoochelende thuisploeg kon na de openingstrefferniet doorzetten. Gestel boog nog voor de rust de achterstand om in winst en controleerde de partij na de herneming.

Doelpunten: Smets (1-0), Vanardennen (1-1), Baeten (1-2), Janssens (1-3), Baeten (1-4)

Speeldag 24: AC Tervant – KFC Eksel 0-1

Zware opdoffer voor titelkandidaat Tervant, dat een off-day kende en de vroege bezoekende treffer nooit te boven kwam.

Speeldag 25: KFC Eksel – RS Beverlo 3-1

Na een evenwichtige eerste periode met slechts enkele kansen langs weerszijden kon Beverlo de score openen. Eksel lukte er nadien nog in om tijdens de laatste zes minuten de partij volledig te doen kantelen.

Doelpunten: Vaneylen (0-1), Basselet (1-1), Aengeveld (strafschop 2-1), Akkus (3-1).

Speeldag 26: KFC Eksel – SK Kadijk 2-3

Opstelling: Vandekerkhof, Davidts, Palstermans (20′ Baselet), Geysen, Gijbels (46′ Nijs), Smets, Limberg, Aengeveld, Akkus, Vangronsveld, Schrijvers (84′ Bogaerts).

Doelpunten: 32′ Eerdekens 0-1, 44′ P. Jacobs
0-2, 53′ Geysen 1-2, 54′ Geysen 2-2, 88′ P. Jacobs 2-3.

Speeldag 27: FC Anadol – KFC Eksel 1-1

Anadol mag weer voetballen en wilde dan kost wat kost niet verliezen tijdens deze nieuwe start. Eksel kon de score kort voor de rust openen, maar in de slotfase kon de thuisploeg het beoogde punt thuishouden.

Doelpunten: 40′ Aengeveld (0-1), 85′ Top (1-1).

Speeldag 28: KFC Eksel – Achel VV 3-3

Spannend treffen met beide teams om beurt aan het feest, wat uiteindelijk resulteerde in een billijke puntendeling.

Doelpunten: 10′ Aengeveld (1-0); 11′ Huybers (1-1); 32′ Vandenberk (1-2); 66′ Limberg (2-2); 73′ Akkus (3-2); 80′ Verhees (3-3).

Speeldag 29: Overpelt VV – KFC Eksel 4-4

Bij een 3-1 tussenstand aan de rust had Overpelt de beste troeven. Eksel kwam nadien verrassend langszij en kon kort voor het einde zelfs een nieuwe achterstand wegwerken.

Doelpunten: Kemaldar (1-0), Geboers (1-1), Kemaldat (2-1), Kemaldat (3-1), Aengeveld (3-2), Verleyssen (3-3), Kemaldar (4-3), Verleyssen (4-4)

Speeldag 30: KFC Eksel – SV Herkol 1-2

Opstelling: Vandekerkhof, Snoeks (58′ Gijbels), Davidts, Vangronsveld, Geysen, S. Schrijvers, Geboers, Verleysen (46′ Vaes), E. Schrijvers, Aengeveld (83′ Moris), Akkus.

Doelpunten: 4′ Reynders 0-1, 37′ Verleysen 1-1, 63′ Vossen 1-2.