Wedstrijdverslagen seizoen 2001-2002

Share

Speeldag 1: Bokrijk Sport – KFC Eksel 3-6

De bezoekers behaalden een ruime en verdiende zege tegen een matig acterende thuisploeg.

Doelpunten: Geboers (0-1), Schrijvers E. (0-2), Pascale (1-2), Nieuwets (1-3), Schrijvers E. (1-4), Wojtkowiak (2-4), Minten (3-4), Smets (3-5) en Nieuwets (3-6).

Speeldag 2: KFC Eksel – Zwaluwen Diepenbeek 2-1

De thuisploeg behaalde een verdiende zege, al had Eksel wel geluk dat de bezoekers in de slotminuut de paal troffen.

Doelpunten: Eerdekens (1-0), Meeuwissen (1-1) en Nieuwets (2-1)

Speeldag 3: KFC Eksel – Genk VV 1-1

Billijke puntendeling en het eerste puntenverlies voor de thuisploeg.

Opstelling: Molenberghs, S. Schrijvers, Truyen (65’ Swennen), E. Schrijvers, Heylen (65’ Gijbels), Eerdekens, Van Gysel, Nieuwets, Smets, G. Loenders, Geboers.

Doelpunten: 32’ Eerdekens 1-0, 34’ W. Schrijvers 1-1.

Toeschouwers: 160.

Speeldag 4: SK Meldert – KFC Eksel 2-0

In een gesloten eerste helft wist de thuisploeg vlak voor rusten de score te openen via Davy Maggen en vroeg in de tweede helft legde Pascal Verachtert vanop de stip de verdiende 2-0 eindscore vast, een sportieve partij werd ontsiert door twee rode kaarten.

Opstelling: Molenberghs, S. Schrijvers, Truyen (46′ N. Loenders), E. Schrijvers, Heylen (60′ Gijbels), Eerdekens, Van Gysel, Nieuwets, Smets, G. Loenders, Geboers (60′ Swennen).

Doelpunten: 42′ Maggen 1-0, 55′ Verachtert (strafschop) 2-0.

Toeschouwers: 200.

Speeldag 5: KFC Eksel – MD Halen 2-3

De thuisploeg was de betere in de eerste helft en stond aan de rust dan ook verdiend voor met 1-0 maar na de rust zorgde een weer ongijpbare Kris Elsen op zijn eentje voor de ommekeer en hij scoorde zijn elfde en twaalfde treffer.

Opstelling: Molenberghs, S. Schrijvers, Truyen, E. Schrijvers, Heylen (80′ Gijbels), Eerdekens, Van Gysel (83′ Custers), G. Loenders, N. Loenders (58′ Smets), Geboers, Swennen.

Doelpunten: 30′ E. Schrijvers 1-0, 65′ Elsen 1-1, 78′ Swennen (own) 1-2, 80′ Elsen 1-3, 87′ E. Schrijvers 2-3.

Toeschouwers: 200

Speeldag 6: VK Gestel – KFC Eksel 2-0

Verdiende zege voor de thuisploeg.

Opstelling: Molenberghs, S. Schrijvers, Truyen (84′ Swennen), E. Schrijvers, Heylen, Eerdekens, Van Gysel, G. Loenders, N. Loenders (57′ Custers), Geboers (41′ Smets), Nieuwets.

Doelpunten: 29′ Engelen 1-0, 48′ Corsi 2-0.

Toeschouwers: 140.

Speeldag 7: KFC Eksel – Eendr. Gerhees 1-1

Beide ploegen waren onmondig voor doel, het gelijkspel is een juiste weergave.

Opstelling: Molenberghs, S. Schrijvers, Smets, E. Schrijvers, Heylen, Eerdekens, Van Gysel, G. Loenders, Custers (73′ N. Loenders), Geboers (46′ Gijbels), Nieuwets.

Doelpunten: 36′ Luyten (strafschop) 0-1, 60′ Smets 1-1.

Toechouwers: 120

Speeldag 8: SV Taxandria – KFC Eksel 1-0

Een late treffer van Meynen in de 85′ besliste over winst en verlies.

Opstelling: Molenberghs, S. Schrijvers, Smets, Limberg (68′ Gijbels), Heylen, Eerdekens, N. Loenders, G. Loenders, Custers, Truyen (64′ Geboers), Nieuwets.

Doelpunt: 85′ Meynen.

Speeldag 9: KFC Eksel – Vrijheid Zolder 2-2

Een billijk gelijkspel na een aangename wedstrijd.

Opstelling: Molenberghs, S. Schrijvers, Smets (75′ Van Gysel), Limberg (89′ Truyen), Heylen, N. Loenders, G. Loenders, Custers, Nieuwets, Gijbels (85′ Geboers), E. Schrijvers.

Doelpunten: E. Schrijvers 1-0, 45′ Akkus 1-1, 58′ Limberg 2-1, 77′ Vanderyt 2-2.

Toeschouwers: 140

Speeldag 10: RS Beverlo – KFC Eksel 2-1

Opstelling: Molenberghs, S. Schrijvers, Smets (77′ Blommen), Limberg, Heylen (70′ Vangeysel), N. Loenders, Eerdekens, Custers, Nieuwets, Grauwels, E. Schrijvers.

Doelpunten: 36′ Ince 1-0, 65′ Nieuwets 1-1, 75′ Nieddu 2-1.

Toeschouwers: 220.

Speeldag 11: KFC Eksel – BS Sport 1-1

Een billijk gelijkspel

Opstelling: Molenberghs, Vangysel, Smets (70′ Verleyssen), Limberg (89′ Swennen), Heylen, N. Loenders, Eerdekens, Custers, Nieuwets, Gijbels, E. Schrijvers.

Doelpunten: 62′ E. Schrijvers 1-0, 75′ Janssens 1-1.

Gele kaarten: Ceulemans, Loenders, Janssens.

Speeldag 12: FC Anadol KFC Eksel 0-0

Evenwichtige match met een billijk reslutaat.

Opstelling: Molenberghs, Vangysel, Smets (46′ Truyen), Limberg, S. Schrijvers, N. Loenders, Eerdekens, Custers (65′ Swennen), Nieuwets (85′ Verleyssen), Gijbels, E. Schrijvers.

Doelpunten: /

Toeschouwers: 120.

Speeldag 13: KFC Eksel – Stal Sport 4-4

Opstelling: Molenberghs, Vangysel, Truyen, Limberg (61′ Smets), S. Schrijvers, N. Loenders, Eerdekens, Custers, Nieuwets, Gijbels, E. Schrijvers (83′ Swennen).

Doelpunten: 20′ Eerdekens 1-0, 22′ Eerdekens 2-0, 24′ Vandergraesen 2-1, 43′ Vanhees 2-2, 53′ Nieuwets 3-2, 65′ Budak 3-3, 81′ Theunis M. 3-4, 90′ Loenders 4-4.

Gele kaarten: Bloemen, Borejko, Nieuwets, Vanhees.

Speeldag 14: Kab. Opglabbeek – KFC Eksel 4-2

De bezoekers haalden een 2-0 achterstand op maar gingen in de tweede helft toch onderuit.

Opstelling: Molenberghs, Vangysel, Truyen (77′ Swennen), Limberg (74′ Geboers), S. Schrijvers, N. Loenders, Eerdekens, Custers, Nieuwets, Gijbels (67′ Smets), E. Schrijvers.

Doelpunten: 5′ Da Lanca 1-0, 15′ Saro 2-0, 28′ Maesen (own) 2-1, 30′ Limberg 2-2, 60′ Steykens 3-2, 70′ Janssen 4-2.

Gele kaart: S. Schrijvers.

09/12: Speeldag 15: KFC Eksel – Hasselt VV 3-3

De thuisploeg verdiende meer dan dit gelijkspel.

Opstelling: Molenberghs, Vangysel (70′ Limberg), Truyen, Smets, S. Schrijvers, N. Loenders, Eerdekens, Swennen, Nieuwets, Gijbels, E. Schrijvers.

Doelpunten: 24′ Konings 0-1, 32′ Sala 0-2, 40′ Smets 1-2, 62′ Smets 2-2, 71′ Goessens 2-3, 89′ Limberg 3-3.

Gele kaarten: Swennen, Sala.

Speeldag 16: KFC Eksel – Bokrijk sport 5-1

Truyen opende de score in een evenwichtige eerste helft, in de tweede periode toonde Eksel zich een klasse te sterk voor Bokrijk.

Doelpunten: Truyen (1-0), Nieuwets (2-0), Loenders (3-0), Nieuwets (4-0), Limberg (5-0) en Ahmidouche (5-1).

Speeldag 17: Zwal. Diepenbeek – KFC Eksel

Later niet herspeeld.

Speeldag 19: KFC Eksel – SK Meldert 1-1

Een billijk gelijkspel na een spannende en evenwichtige wedstrijd.

Opstelling: Molenberghs, G. Loenders, Truyen (75′ Swennen), Smets (83′ Bogaerts), S. Schrijvers, N. Loenders, Eerdekens, Custers, Limberg (46′ Geboers), Gijbels, E. Schrijvers.

Doelpunten: 76′ N. Loenders 1-0, 90′ Mantels 1-1.

Speeldag 20: Halen – KFC Eksel 3-2

Verdiende zege voor leider Halen.

Opstelling: Molenberghs, G. Loenders, Truyen (60′ Limberg), Bogaerts, Geboers (70′ Claesen), N. Loenders, Eerdekens, Nieuwets, Swennen, Gijbels, E. Schrijvers.

Doelpunten: 44′ Nieuwets (strafschop) 0-1, 47′ Elsen 1-1, 65′ Geladi 2-1, 85′ Elsen 3-1, 88′ Nieuwets (strafschop) 3-2.

Speeldag 21: KFC Eksel – VK Gestel 1-2

Opstelling: Molenberghs, G. Loenders (60′ Limberg), Truyen, Bogaerts (60′ S. Schrijvers), Geboers, N. Loenders, Eerdekens, Nieuwets, Swennen, Gijbels, E. Schrijvers.

Doelpunten: 35′ J. Mussen 0-1, 55′ Baeten 0-2, 60′ Eerdekens 1-2.
Gele kaarten: Bogaerts, J. Mussen, E. Schrijvers, S. Schrijvers.

Speeldag 22: Gerhees – KFC Eksel 2-1

Gerhees behaalde een broodnodige zege in dit kelderduel maar de zege was zeker niet gestolen.

Opstelling: Molenberghs, G. Loenders, Vangeysel (46′ Limberg), S. Schrijvers, Geboers, N. Loenders (85′ Yaylagol), Eerdekens (46′ Truyen), Nieuwets, Swennen, Gijbels, E. Schrijvers.

Doelpunten: 20′ Yomey 1-0, 29′ Geypen 2-0, 37′ Gijbels 2-1.

Toeschouwers: 75.

Speeldag 23: KFC Eksel – SV Taxandria 2-7

Na een gelijkopgaande eerste helft waren de bordjes nog in evenwicht (1-1), maar in de tweede helft walste een ontketend Taxandria gewoon over de thuisploeg.

Opstelling: Molenberghs, G. Loenders, Vangeysel, S. Schrijvers, Geboers, N. Loenders, E. Schrijvers, Gijbels, Nieuwets, Swennen (46′ Eerdekens), Limberg.

Doelpunten: 8′ Saenen 0-1, 15′ Limberg 1-1, 54′ Hens 1-2, 60′ Hens 1-3, 68′ Hens 1-4, 75′ Moons 1-5, 84′ Limberg 2-5, 85′ S. Schrijvers (own) 2-6, 88′ Swerts 2-7.

Toeschouwers: 110.

Speeldag 24: Vrijheid Zolder – KFC Eksel 3-0

Na een ronduit slechte eerste helft bezorgde Ali Akkus zijn ploeg in de tweede helft met een loepzuivere hattrick toch de verdiende zege.

Opstelling: Molenberghs, G. Loenders, Vrijs, E. Schrijvers, Geboers, Bogaerts, Gijbels (75′ Swennen), Limberg, Smets, Truyen, Nieuwets.

Doelpunten: 50′ Akkus 1-0, 60′ Akkus 2-0, 85′ Akkus 3-0.

Toeschouwers: 150.

Speeldag 25: KFC Eksel – RS Beverlo 0-1

Beverlo blijft na deze zege in de running voor de eindronde

Opstelling: Molenberghs, G. Loenders, S. Schrijvers, E. Schrijvers, Geboers, Bogaerts, Van Gysel (80′ Swennen), Limberg, Smets, Truyen (65′ Gijbels), Nieuwets.

Doelpunt: 5′ Ince 0-1.

Speeldag 26: BS Sport – KFC Eksel 3-1

Opstelling: Molenberghs, G. Loenders, S. Schrijvers, E. Schrijvers, Geboers, Bogaerts, N. Loenders (83′ Van Gysel), Limberg, Smets, Gijbels (71′ Truyen), Nieuwets.

Doelpunten: 31′ Forier 1-0, 39′ Baerts 2-0, 69′ Jamar 3-0, 82′ J. Claes (own) 3-1.

Gele kaarten: Jamar, Piccard, Forier, Nieuwets, Geboers.

Toeschouwers: 130.

Speeldag 27: KFC Eksel – FC Anadol 2-0

De thuisploeg gaf de periodetitelambities van Anadol een serieuze deuk, Nieuwets bezorgde met zijn twee doelpunten hekkensluiter Eksel drie levensnoodzakelijke punten in de strijd om het behoud.

Opstelling: Molenberghs, N. Loenders, S. Schrijvers, E. Schrijvers, Geboers, Bogaerts, Gijbels, Limberg, Smets, Truyen, Nieuwets.

Doelpunten: 60′ Nieuwets 1-0, 87′ Nieuwets 2-0.

Inhaalspeeldag 18: Genk VV – KFC Eksel 0-0

Logische bril-score na een zwakke wedstrijd zonder uitgespeelde doelkansen.

Speeldag 28: Stal Sport – KFC Eksel 0-3

Opstelling: Molenberghs, N. Loenders, S. Schrijvers (31′ Swennen), E. Schrijvers, Geboers, Bogaerts, Gijbels (86′ Heylen), Limberg, Smets (80′ Truyen), G. Loenders, Nieuwets.

Doelpunten: 9′ N. Loenders 0-1, 75′ Limberg 0-2, 85′ Geboers 0-3.

Gele kaarten: Marco Borejko, E. Schrijvers.

Toeschouwers: 100.

Speeldag 29: KFC Eksel – Kabouters Opglabbeek 2-1

De thuisploeg behaalde een verdiende en zeer belangrijke zege in de strijd om het behoud.

Opstelling: Molenberghs, N. Loenders, S. Schrijvers, G. Loenders (75′ Heylen), Geboers, Bogaerts, Gijbels, Limberg, Smets, Swennen (57′ Truyen), Nieuwets.

Doelpunten: 43′ Vastmans 0-1, 65′ Nieuwets 1-1, 73′ Smets 2-1.

Toeschouwers: 100

Speeldag 30: Hasselt VV – KFC Eksel 1-0

Topschutter Bart Goessens sleepte met dit belangrijke doelpunt nog barragewedstrijden voor zijn ploeg uit de brand.

Opstelling: Molenberghs, N. Loenders (84′ Swennen), S. Schrijvers, G. Loenders (78′ Heylen), Geboers (73′ Truyen), Bogaerts, Gijbels, Limberg, Smets, E. Schrijvers, Nieuwets.

Doelpunt: 1′ Goessens 1-0.