Wedstrijdverslagen seizoen 2000-2001

Share

Speeldag 1: KFC Eksel – HO Molenbeersel 1-5

Het pas gedegradeerde Eksel werd door titelfavoriet Molenbeersel gewogen en te licht bevonden.

Doelpunten: Jeunen (0-1), Niet (1-1), Janssen (1-2), Houben (1-3), Rutten (1-4), Rutten (1-5)

Speeldag 2: Exc. Ophoven – KFC Eksel 1-3

Eksel nam revanche voor de nederlaag van verleden week. Pas in de slotminuut kregen de bezoekers zekerheid.

Doelpunten: Smets (0-1), Godermans (1-1), Smets (1-2), Jaeken (1-3).

Speeldag 3: KFC Eksel – SV Herkol 2-1

Verdiende eerste zege voor eigen volk. In de slotfase kon Herkol milderen.

Opstelling: Roemers, Schrijvers, Gijbels, Vangeysel, N. Loenders (46′ Houben), G. Loenders (60′ Niewetz), Jaeken (77′ Bogaerts), Smets, Korkmaz, Beyen, Claesen.

Doelpunten: Loenders (1-0), Hakkan Korkmaz (2-0), Braeken (2-1).

Speeldag 4: KFC Hamont 99 – KFC Eksel 3-3

Opstelling: Roemers, Schrijvers, Gijbels, Vangeysel, Loenders (77′ Geerts), Jaeken, Smets, Beyen (52′ Baers), Claesen, Houben, Niewitz.

Doelpunten: 25′ Emmers 1-0 (strafschop), 40′ Martens 2-0, 65′ Huysmans 3-0, 68′ Smets 3-1, 73′ Niewitz 3-2, 78′ Smets 3-3.

Speeldag 5: KFC Eksel – FC Opitter 1-1

Opstelling: Roemers, Schrijvers, Gijbels, Vangeysel, Loenders (65′ Korkmaz), Jaeken (46′ Baers), Smets, Beyen, Claesen, Houben, Nieuwets

Doelpunten: Smets (1-0), Franssen (1-1).

Speeldag 6: SK Lozen – KFC Eksel 4-1

Nieuwkomer Lozen blijft verbazen. Nu werd Eksel overtuigend het kind van de rekening.

Doelpunten: Brebels (1-0), Brebels (2-0), Niehut (2-1), Goossens (3-1), Driesen (4-1)

Speeldag 67 KFC Eksel – Sp. Grote Heide 2-1

Opstelling: Roemers, Vangeysel, Loenders (81′ Jaeken), Baers, Smets, Nieuwets, Korkmaz, Beyen (35′ Gijbels), Claesen, Houben, Vaes.

Doelpunten: 40′ Vaes 1-0, 70′ Maris 1-1, 88′ Nieuwets 2-1.

Speeldag 8: Overpelt VV – KFC Eksel 0-3

Eksel was in alle lijnen de betere en vertaalde dit in een verdiende zege.

Doelpunten:  Vaes (0-1), Niewetz (0-2), Smets (0-3)

Speeldag 9: KFC Eksel – Helchteren VV 1-3

Gevleide zege van de bezoekers die doorstoten naar de top van de stand.

Doelpunten: Geraerts (0-1), Lenaerts (0-2), Nieuwets (1-2), Dag (op strafschop, 1-3).

Speeldag 10: Kattenbos Sp. – KFC Eksel 2-1

Opstelling: Roemers, Schrijvers, Vangeysel, Jaeken (23′ Loenders), Baers, Niewets, Smets, Korkmaz, Vaes, Beyen, Houben.

Doelpunten: 2′ Vaes 0-1, 20′ Trstena 1-1, 56′ D. Janssen 2-1 (strafschop).

Speeldag 11: KFC Eksel – Eendr. Louwel 0-3

Verrassende opdoffer voor Eksel tegen het bedreigde Louwel.

Doelpunten: Hermans (0-1), Crijns (strafschop 0-2), Poukens (0-3)

Speeldag 12: Achel VV – KFC Eksel 2-4

Achel kon even terug in de wedstrijd komen, maar moest toch de meerdere erkennen in Eksel.

Doelpunten: Niewets (0-1), Korkmaz (0-2), Smeets (1-2), Niewets (1-3), Vaes (1-4), Claes (2-4)

Speeldag 13: KFC Eksel – Sp. Wijchmaal 3-0

Vlotte zege van Eksel in dit burentreffen.

Doelpunten: Korkmaz (1-0), Korkmaz (2-0), Vaes (3-0)

Speeldag 14: GS Beek – KFC Eksel 1-6

Beek, de laatste tijd goed op dreef, werd door een gretig Eksel teruggefloten.

Baers (0-1), Vaes (0-2), Vaes (0-3), Drijkoningen (1-3), Niewetz (1-4), Vaes (1-5), Smeets (1-6)

Speeldag 15: KFC Eksel – Kadijk SK 3-5

De thuisploeg werkte tweemaal een achterstand weg, maar moest nadien Kadijk laten gaan.

Doelpunten: Vanhammond (0-1), Korkmaz (1-1), Lemmens (1-2), Niewets (strafschop 2-2), Vanhammond (2-3), Vanhammond (2-4), Vanhammond (strafschop 2-5), Vaes (3-5)

Speeldag 16: KFC Eksel – Exc. Ophoven 1-1

Trainer Vossen opende kort voor de rust voor de bezoekers, maar de thuisploeg stelde onmiddellijk gelijk.

Doelpunten: Vossen (0-1), Korkmaz (1-1).

Speeldag 17: HO Molenbeersel – KFC Eksel 4-3

Doelpunten: Rutten (Pen. 1-0), Houben (2-0), Houben (3-0), Roijakkers (4-0), Baerts (Pen. 4-1), Niewetz (4-2), Korkmaz (4-3)

Speeldag 18: SV Herkol – KFC Eksel 4-6

Eksel benutte de kansen, Herkol miste enkele uitstekende gelegenheden. Bij de rust, bij een 1-4-stand was de wedstrijd gespeeld.

Doelpunten: Vaes (0-1), Cuyvers (own-goal 0-2), Liefsoens (1-2), Loenders (1-3), Niewetz (1-4), Niewetz (1-5), Janssen (pen. 2-5), Korkmaz (2-6), Braeken (3-6), Liefsoens (4-6).

Speeldag 19: KFC Eksel – KFC Hamont 99 0-5

Overtuigende zege van de bezoekers die na een nipte voorsprong bij de rust de wedstrijd domineerden.

Doelpunten: Engelen (0-1), Emmers (0-2), Vandermeyden (0-3), Emmers (0-4), Emmers (0-5)

Speeldag 20: FC Opitter – KFC Eksel 0-4

Eksel was duidelijk de betere in deze inhaalwedstrijd.

Doelpunten: Niewetz (0-1), Vaes (0-2), Smets (0-4), Schrijvers (penalty 0-4

Speeldag 21: KFC Eksel – SK Lozen 0-3

Lozen trof al de eerste minuut raak en verdubbelde op slag van rust de score. Eksel werd na de herneming op counter gevloerd.

Doelpunten: Goossens (0-1), Van Hout (0-2), Goossens (0-3).

Speeldag 22: Sp. Grote Heide – KFC Eksel 1-1

Alweer geen overwinning voor Grote Heide dat wel opende, maar Eksel moest laten terugkomen.

Doelpunten: Ceelen (1-0), Beyen (1-1).

Speeldag 23: KFC Eksel – Overpelt VV 3-1

De thuisploeg kon met een nipte voorsprong naar de verfrissing maar nam nadien definitief afstand.

Doelpunten: Nieuwetz (1-0), Nieuwetz (2-0), Beyen (3-0), Theunissen (strafschop, 3-1)

Speeldag 24: Helchteren VV – KFC Eksel 2-1

Bij een blanco ruststand was nog alles mogelijk. Na de rust liepen de leiders uit tot 2-0. Verder dan de aansluitingstreffer geraakte Eksel niet.

Doelpunten: Vanherk (1-0), Lenaerts (2-0), Houben (3-1).

Speeldag 25: KFC Eksel – kattenbos Sp. 1-1

De thuisploeg kwam voor de rust op voorsprong, maar moest na de herneming toelaten dat Kattenbos langszij kwam.

Doelpunten: Smets (1-0), Abruzzeze (1-1).

Speeldag 26: Eendr. Louwel – KFC Eksel 2-3

Moeizame zege van Eksel. De bezoekers moesten het bedreigde Louwel tot tweemaal toe langszij laten komen.

Doelpunten: Niewetz (0-1), Cardinaels (1-1), Niewetz (1-2), Grooten (2-2), Faes (2-3)

Speeldag 27: KFC Eksel – Achel VV 1-3

Eksel, dat op achterstand kwam door een own-goal ,herstelde voor de rust het evenwicht. Na de herneming nam Achel voorsprong en kon de score in de slotfase nog opdrijven.

Doelpunten: Geert Loenders (own-doelpunt 0-1), Korkmaz (1-1), Ceunen (1-2), Teeuwen (1-3)

Speeldag 28: KFC Eksel – GS Beek 1-1

Eksel lukte de voorsprongtreffer, maar vanop de stip kwam Beek een kwartier voor tijd toch aan een punt.

Doelpunten: Schrijvers (1-0), Drijkoningen (pen. 1-1)

Speeldag 29: KFC Eksel – Sp. Wijchmaal 1-1

Eksel gunde de buren uit Wijchmaal de drie punten niet. Wijchmaal-schatbewaarder Ulenaers: «We hebben er voluit voor gespeeld. Eksel bleek echter iets sterker. We doen het hier al jaren met onze eigen mannen. Als we met die jongens afvallen, dan is het maar zo.»

Speeldag 30: Kadijk SK – KFC Eksel 2-3

Een duurzaam bevochten zege van een gemotiveerd Eksel.

Doelpunten: Baers (0-1), Vanhammond (1-1), Goossens (2-1), Hoeben (2-2), Hoeben (2-3).