Speeldag 22: Bokrijk Sport – KFC Eksel dames 0-6

Share

MET 10 ZEGES OP RIJ NAAR “MATCH VAN HET JAAR”

Ekselle mocht vanavond het voetbalweekend openen met haar 21e competitiewedstrijd. Met een tennis-uitslag tankte het nog een laatste keer vertrouwen voor de topper tegen Belisia.

Vanop de strafschopstip bracht De Volder groen-rood op voorsprong. Twee treffers van Anouschka Boons, met tussenin een doelpunt van Lore Van den Bossche deden Eksel verder uitlopen. Maxime Van Waeyenberg en Floor Matthijssen zorgden uiteindelijk voor een ruime zege.

Volgend weekend staat de clash met Belisia Bilzen op het programma, het enige team waar Ekselle dit seizoen nog geen punten tegen kon behalen. Met een match en drie punten minder op de teller kan groen-rood zelfs virtueel over haar grootste concurrent wippen. Een cruciaal duel met het oog op promotie, aangezien de ongenaakbare leider STVV B niet kan promoveren naar eerste provinciale vermits de A-ploeg van Sint-Truiden ook in eerste provinciale uitkomt. Eksel moet later op het seizoen echter ook nog aan de bak tegen de ijzersterk leider, dat is voor opponent Belisia niet het geval. Het zijn allemaal kleine aandachtspunten die de eindstrijd kunnen bepalen. Kan u nog volgen? Kom het volgend weekend zelf bekijken! Zaterdag 12 maart, 10u00 in het Sparrenstadion