Speeldag 13: KFC Eksel – KVV Zepperen-Brustem 8-3

Share

4 OP EEN RIJ: DAMES KRAAIEN OPNIEUW VICTORIE

Ekselle opende vanochtend ons voetbalweekend met een klinkende overwinning tegen Zepperen-Brustem, nochtans de 6e in de stand.

Anouschka Boons maakt indruk. Begin deze week stond ze voor de tweede keer op rij op de magische spitspositie in het elftal van de maand. Bovendien leidt ze in de zoektocht naar de speelster van het jaar met een gemiddelde beoordeling van 7.7 op 10. Die positieve vibes lijken onze zomeraanwinst vleugels te geven. In nog geen 20 minuten lukte de spits vandaag immers al een hattrick en bewees ze zo dat de lofbetuigingen verre van onterecht zijn.

Eksel had met een 3-0 tussenstand al snel haar schaapjes op het droge, ook een Zepperse strafschop kon daar niet meteen iets aan veranderen aangezien Van Waeyenberg en Burm nog voor de pauze de Ekselse doelpuntenoogst verder de hoogte in joegen. Na alsnog een tweede treffer van Paris was 5-2 zo de ruststand. Na de pauze dikten beide ploegen de score nog wat verder aan. Boons, De Volder en Burm deden dat voor KFC waardoor 8-3 de eindstand werd.

Eksel blijft zo stevig op stek 3 en blijft topploegen Sint-Truiden en Belisia onder druk zetten. Het beleefde een goede generale repetitie voor volgende zondag. Dan trekt Eksel naar het nog steeds foutloze Sint-Truiden. Stunten?