Speeldag 4: KRC Peer – KFC Eksel 3-1

Share

EKSEL MAAKT HET ZICHZELF MOEILIJK IN WEDSTRIJD MET DISCUTABELE DOELPUNTEN

Op bezoek bij KRC Peer vielen er de eerste 20 minuten geen kansen te noteren. Bij de eerste Ekselse doelpoging was het echter wel al raak. D. Bertrands trapte een vrije trap heerlijk in de verste winkelhaak!

Verder werd Beyen, alleen op weg naar de doelman, onterecht afgevlagd voor buitenspel. Groen-rood had de match onder controle totdat Vrysen op het halfuur in de fout ging bij een vrije trap. De bal glipte door zijn handen en hobbelde in doel. “Een grote flater”, aldus coach Scavone.

Het leek erop dat we met 1-1 zouden gaan rusten, maar de laatste aanval van de thuisploeg zorgde, ondanks voorafgaand handspel, voor de 2-1.
In de tweede helft waren weinig tot geen uitgespeelde kansen te noteren. Toch slaagde de thuisploeg erin om te scoren. Op corner werd de bal door Moranduzzo van de lijn gehaald, maar het doelpunt werd toegekend: 3-1. Eksel bleef proberen maar de bal wou maar niet goed vallen. Zo blijft groen-rood met lege handen achter. Best volgende week maar weer met de winst aanknopen. Dan gaan we op bezoek bij de buren van Lindelhoeven VV!

Doelpunten: 20′ Dries Bertrands 0-1, 30′ Pilliterri 1-1, 45 ‘Gijbels 2-1, 65′ Corthouts 3-1.

Wissels:
70′ Beyen (OUT) – Paesen (IN)
70′ Vervloet (OUT) – Wasiak (IN)
85’ Moranduzzo (OUT) – Vanherck (IN)