7e Voetbalquiz KFC Eksel

Share

Sinds 2013 organiseert KFC Eksel jaarlijks een voetbalquiz. Na 6 uiterst succesvolle edities kon voetbalquiz nummer 7 uiteraard niet uitblijven! Op 8 maart 2019 verwelkomen we u graag in ons Sparrenstadion voor de 7e KFC Eksel Voetbalquiz!

Countdown

De teller staat ondertussen op 28 deelnemende ploegen!

Praktisch
Onze quiz zal dus plaatsvinden op vrijdag 8 maart 2019. Om 20u15 wordt de eerste vraag gesteld, maar zoals eigen aan onze geliefde sport kan er “opgewarmd” worden vanaf 19u30. De place to be is de kantine van ons Sparrenstadion in de Sportlaan in Eksel.

Met elf aan een tafel zou wat veel zijn… Ploegen op onze quiz bestaan zoals steeds uit maximum 4 personen. Inschrijven (20 euro, ter plaatse te betalen) doe je via:
– mail naar jarnovandael@hotmail.com
– facebookpagina van KFC Eksel.
Vermeld hierbij zeker je ploegnaam!

De Quiz
Never change a winning team. We behouden onze succesformule waarbij we focussen op het hedendaagse voetbal. Desalniettemin hechten we veel belang aan de mening van onze deelnemers en passen we de quiz elk jaar aan op basis van de feedback die we krijgen. We kunnen nu al zeggen dat we voor het eerst in jaren gesleuteld hebben aan de verschillende rondes…

Erelijst

Blijf op de hoogte
Benieuwd naar de tegenstand? Op ons facebook-evenement stellen we alle deelnemende ploegen voor. Ook praktische informatie zal je hier vinden. Na de quiz vind je hier ook de eindklassering terug.

En als je toch op facebook zit…
Neem dan een kijkje op de facebookpagina van Pelusa voor andere quizdata en voetbalvragen!

Wij werken ondertussen naarstig verder aan onze quiz en staan alvast te popelen je te verwelkomen in het Sparrenstadion!

Tot 8 maart!
Het KFC Eksel-quizteam