7e Voetbalquiz KFC Eksel

Share

 

 

 

 

 

 

 

 

Diego’s Blue Army wint Ekselse voetbalquiz voor de derde maal! 

Diego’s Blue Army mag zich de fiere winnaar noemen van onze 7e Voetbalquiz! Net als vorig jaar was het een razendspannende editie met op het einde zelfs een ex-aequo tussen de nummers 1 en 2 waardoor de finaleronde bepalend was. Met een puike 28 op 30 kroonden Berke Vallé en zijn team zich al voor de derde keer tot winnaar van de Ekselse Voetbalquiz!

De plaatsen 2 tot en met 4 waren allen voor debutanten op onze quiz. De Sjalkse Ruiters moesten heel erg nipt het onderspit delven en zich tevreden stellen met zilver, maar bewezen wel over heel wat vakkennis te beschikken voor hun eigen Voetbalquiz Lindelhoeven V.V. die binnen een dikke maand plaats vindt.

Voetbalquizploeg Mercator ging met het brons aan de haal. Bunga Melati viel juist buiten het podium. De volledige eindstand kan je in de reacties onder dit bericht lezen.

We danken alle ploegen voor hun aanwezigheid en hopen dat iedereen een plezante avond achter de rug heeft! Hopelijk mogen we jullie volgend jaar opnieuw verwelkomen!

De eindstand

 

 

 

Praktisch
Onze quiz zal dus plaatsvinden op vrijdag 8 maart 2019. Om 20u15 wordt de eerste vraag gesteld, maar zoals eigen aan onze geliefde sport kan er “opgewarmd” worden vanaf 19u30. De place to be is de kantine van ons Sparrenstadion in de Sportlaan in Eksel.

Met elf aan een tafel zou wat veel zijn… Ploegen op onze quiz bestaan zoals steeds uit maximum 4 personen. Inschrijven (20 euro, ter plaatse te betalen) doe je via:
– mail naar jarnovandael@hotmail.com
– facebookpagina van KFC Eksel.
Vermeld hierbij zeker je ploegnaam!

De Quiz
Never change a winning team. We behouden onze succesformule waarbij we focussen op het hedendaagse voetbal. Desalniettemin hechten we veel belang aan de mening van onze deelnemers en passen we de quiz elk jaar aan op basis van de feedback die we krijgen. We kunnen nu al zeggen dat we voor het eerst in jaren gesleuteld hebben aan de verschillende rondes…

Prijzen

Naast een heleboel voetbaltickets hebben we nog enkele mooie prijzen in petto, waaronder een geldprijs. Kom het vrijdag zelf ontdekken!

Erelijst

Blijf op de hoogte
Benieuwd naar de tegenstand? Op ons facebook-evenement stellen we alle deelnemende ploegen voor. Ook praktische informatie zal je hier vinden. Na de quiz vind je hier ook de eindklassering terug.

En als je toch op facebook zit…
Neem dan een kijkje op de facebookpagina van Pelusa voor andere quizdata en voetbalvragen!

Wij werken ondertussen naarstig verder aan onze quiz en staan alvast te popelen je te verwelkomen in het Sparrenstadion!

Tot 8 maart!
Het KFC Eksel-quizteam