Laatste thuismatch: Eksel – Schoonbeek-Beverst

Share
DAG VOL ACTIE!

Zondag spelen we onze laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan: nog een laatste keer alles geven voor we de eindronde om promotie in trekken!

>>> EKSEL B SPEELT “THUIS” IN LINDELHOEVEN

Eerst en vooral een domper op de feestvreugde: ondanks toestemming van de voetbalbond weigert Waterhoos-Voorshoven op zaterdagavond af te zakken naar het Sparrenstadion voor de topper in vierde provinciale. Eksel B moet daardoor uitwijken naar de terreinen van Lindelhoeven VV om daar hun laatste “thuismatch” af te werken. Eksel B zal dus ontbreken op ons feestje… We danken onze Lindelse buren voor de gastvrijheid.

>>> STICKERACTIE RODE KRUIS

Net als de voorgaande jaren engageert onze A-kern zich om de stickeractie van het Rode Kruis mee in goede banen te leiden. Je kan deze stickers niet alleen op onze wedstrijd kopen, maar ook op zaterdagvoormiddag aan de sporthal, Delhaize Eksel, Spar Wijchmaal, Aldi Hechtel en Colruyt Hechtel.

>>> DINNER SEATS

Zo’n 100 eters genieten vanaf 11u30 van een heerlijke maaltijd verzorgd door Traiteur Hoeve ‘t Verloren eind tijdens onze eerste dinner seats na de corona-crisis. Traditioneel wordt dit vergezeld door een wedstrijdpronostiek en een voorbeschouwing van de trainers.

>>> EKSEL – SCHOONBEEK-BEVERST

Op het veld speelt groen-rood tegen Schoonbeek-Beverst dat nog volop in titelstrijd verwikkeld is en enkel met de drie punten tevreden kan zijn. Groen-rood wilt zijn fans nog een laatste keer verwennen voor het voor het eerst in zijn geschiedenis een eindronde richting het nationale voetbal afwerkt.

>>> DAGDISCO MET ALGO & Gooves

Zowel tijdens de rust als na de match houden we in de tribune de sfeer erin met pompende beats met twee DJ’s van eigen bodem. Drank is zoals steeds niet enkel in de kantine te verkrijgen, maar ook aan de drankstand in de catacomben van onze staantribune.

>>> AFSCHEID EKSEL LEGENDS

Na de match nemen we in de kantine afscheid van heel wat Ekselse clubiconen. Maar liefst 5 spelers die elk 10 (!) jaar voor onze A-ploeg actief waren, zetten een punt achter hun voetbalcarrière (eentje zet zijn carrière verder in Hechtel). Daarnaast verlaten ook onze T1 en T2 het Ekselse moederschip. Dat verdient een heuse ‘afscheidsceremonie’!