8e Voetbalquiz

Share

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert KFC Eksel in het voorjaar een voetbalquiz.
Na 7 succesvolle edities mogen we ons zelfs de grootste voetbalquiz van Limburg noemen!*
Graag stellen we nu ook onze achtste voetbalquiz aan jullie voor.

Praktisch
Onze quiz vindt plaats op vrijdag 6 maart 2020. Om 20u15 trappen we af met onze eerste vraag, maar je bent al welkom vanaf 19u30 om je tactiek en strijdplan te bespreken. De place to be is zoals steeds de kantine van ons Sparrenstadion in de Sportlaan (z.n.) te Eksel.

Een ploeg op onze quiz bestaat zoals steeds uit maximum vier personen. Inschrijven kan op twee manieren:
– Via e-mail naar jarnovandael@hotmail.com
– Via Facebook met een (privé)bericht naar KFC Eksel
Deelname kost 20 euro, ter plaatse te bepalen. Vergeet bij inschrijving zeker je ploegnaam niet te vermelden.

De quiz 
Als organisatie hechten we veel belang aan de mening van onze deelnemers en trachten onze quiz op basis hiervan ieder jaar verder te optimaliseren. We behouden ook dit jaar onze succesformule waarbij we focussen op het hedendaagse voetbal, aangevuld met een vleugje nostalgie. Toch zal er ook dit jaar hier en daar wat veranderen. We kunnen alvast vertellen dat onze ‘Special Guest-ronde’ na twee jaar afwezigheid terug van de partij is en ook onze tafelrondes zijn ingrijpend veranderd.

Erelijst 
Ga je vol voor de overwinning? Of zit je in een ‘overgangsjaar’ en wil je binnen een seizoen of 3 pas oogsten?

Op onze quiz speelt het niet zo’n grote rol, want naast de winnaars en ereplaatsen verdelen we ook onder de andere deelnemers enkele mooie, voetbalgerelateerde prijzen! Al zal de eer om de overwinning binnen te halen voor sportfanaten waarschijnlijk even veel voldoening scheppen. We zijn alvast benieuwd wie zijn naam dit jaar aan onze erelijst mag toevoegen.

*: in 7 edities zagen we exact 250 quizploegen in Eksel passeren. Vorig jaar mochten we 36 deelnemende ploegen verwelkomen, geen enkele voetbalquiz in Limburg had meer deelnemende ploegen!

Benieuwd naar de tegenstand? Op ons Facebook-evenement stellen we dagelijks een deelnemende ploeg voor. Ook praktische informatie zal je hier vinden. Na onze quiz kan je de eindrangschikking nog eens nalezen op Facebook of op onze website.

Wij leggen ondertussen de laatste hand aan onze quiz en hopen u ook dit jaar weer massaal te mogen verwelkomen in het Sparrenstadion voor een avond zoals de penalty van Diagne in Parijs…

Eentje die je beter niet mist!

Tot 6 maart
Het KFC Eksel-quizteam