Speeldag 3: KFC Eksel – Lutlommel VV 4-0

Share

VLOTTE ZEGE DANKZIJ FLANKAANVALLERS

Na een kansarme openingsfase, waarbij Eksel het betere van het spel had, leken we af te stevenen op een 0-0 ruststand, totdat Beyen naar binnen sneed en vanop zo’n 25m de doelman verschalkte. Vlak daarna zorgde een goed oplettende Vervloet voor de 2-0 voorsprong bij de rust na lossen van de keeper.

Na de rust leek de Lutlommelse veer gebroken. Eksel speelde een resem kansen bijeen die resulteerden in 2 assists voor Vervloet na doelpunten van Beyen en K. Bertrands. De bezoekers konden hier slechts 1 kans tegenover zetten, die gered werd door Vrysen. Zo wordt er voor de tweede week op rij de nul gehouden!

Enig minpuntje aan deze wedstrijd is dat zowel Beyen als Camps (licht) geblesseerd gewisseld werden.

Op naar de volgende wedstrijd, zondag 23/09 om 15u in Racing Peer!

Doelpunten: 2′ Beyen 1-0, 44′ Vervloet 2-0, 53′ Beyen 3-0, 55′ Karel Bertrands 4-0.

Wissels:
64′ M. Bertrands (OUT) – Vanherck (IN)
70′ Beyen (OUT) – Driessen (IN)
82′ Camps (OUT) – Abrahams (IN)