Speeldag 24: Hamont 99- KFC Eksel 2-0

Share

EKSEL TEN ONDER IN ONDERKOELDE TOPPER

Eksel kan niet profiteren van het het puntenverlies van Reppel. De leider ging thuis immers onderuit tegen Achel, de derde in de stand. Het werd daar 0-1 na een doelpunt in de slotfase.

Geen man over boord dus voor Eksel, ondanks het verlies, maar de score had vanavond ook hoger kunnen oplopen in het voordeel van de thuisploeg. Groen-rood mag doelman Vrysen danken. Hij voorkwam een grotere nederlaag met enkele prima saves. Voor de rust werd hij al tot driemaal toe aan het werk gezet, maar met twee reddingen en een schot naast bleef de brilscore op het bord. Na de pauze kreeg Eksel ook kansen, maar scoren is de laatste weken geen evidentie meer voor KFC. Aan de overkant bleef Vrysen de thuisploeg irriteren met uitstekend keeperswerk, maar in de slotfase moest hij zich toch gewonnen geven na een lob vanop afstand en een treffer in de blessuretijd.

Op een moeilijk te spelen veld was voetballen vanavond geen evidentie. Hamont leek het best met de omstandigheden te kunnen omgaan en wint verdiend. Eksel verliest wederom in zijn wedstrijd met supportersbus.

Reppel, Meeuwen en Eksel verloren vanavond en het belooft een uiterst spannende titelstrijd te worden, zoveel is duidelijk. Volgend weekend spelen we de derby tegen de buren uit ‘t Linne.

Doelpunten: ?

Wissels:
76′ Vervloet (OUT) – Vanherk (IN)
86’ Weckx (OUT) – Abrahams (IN)