Speeldag 12: KFC Eksel – Stal Sport 3-0

Share

EKSEL ROLT STAL SIMPEL OP

De vrouwen-aan-de-macht-nacht blijft Eksel geluk brengen. Voor het derde jaar op rij gaat het evenement gepaard met een overwinning.

In de openingsfase konden de bezoekers nog gelijke tred houden met groen-rood, maar naargelang de tijd vorderde trok Eksel de lakens steeds meer naar zich toe. Na een dik kwartier kwam KFC ook op voorsprong. Vervloet zijn laatste actie van de partij (hij moest geblesseerd vervangen worden) was goed voor een assist. Hij zette laag en hard voor waarop Karel Bertrands simpel binnen werkte. Eksel had er zin in en ging gewoon door op zijn elan. Vooral een bedrijvige Wasiak wou nog voor rust voor een tweede treffer zorgen, maar het was Marijn Bertrands (of dan toch Tim Vanherck) die net voor de rust orde op zaken zette: zijn vrije trap ging (al dan niet aangeraakt) binnen aan de tweede paal.

Ook in het tweede bedrijf was het eenrichtingsverkeer. Eksel verkwanselde een dozijn kansen en na een uur stak Stal zijn neus terug aan het venster, maar nadat Wasiak even daarna eindelijk zijn goaltje kon meepikken, was het boeken toe voor Stal. In het slotkwartier kreeg Eksel nog meerdere mogelijkheden om zijn seizoensrecord te evenaren, maar de kansen, waaronder een huizenhoge voor Wijckmans, werden niet afgewerkt.

3-0 en een oververdiende zege voor Groen-Rood, dat weinig in de weg werd gelegd door een povere bezoekende ploeg.

Doelpunten: 16′ Karel Bertrands 1-0, 44′ Marijn Bertrands 2-0, 68′ Wasiak 3-0

Wissels:
21′ Vervloet (OUT) – Vanherck (IN)
76′ K. Bertrands (OUT) – Jehoul (IN)
83′ Wasiak (OUT) – Weckx (IN)