[portfolio_slideshow]

Activiteiten deze week

Share
 • De maanden februari en maart staan traditioneel boordevol voetbalgerelateerde activiteiten. Neem je agenda erbij, houd je klaar en schijf je in:
 • DAMES VERZEKEREN ZICH VAN PLAY-OFF 1!De stunt van onze vrouwenploeg is eindelijk definitief: in hun eerste jaar in 2e provinciale eindigen ze op de derde stek en kwalificeren ze zich zo voor play-off 1! De Ekselse dames verloren vandaag dan wel met 1-5, door de nederlaag van concurrent Maasland NO in de vooravond mogen ze toch aan het feest.Voor het seizoen had waarschijnlijk niemand een euro durven zetten op top-3 voor onze dames, maar de troepen van Glen Saenen verbaasden vriend en vijand. Ze stonden zelfs even op de koppositie en speelden hun topper tegen Bocholt voor meer dan 100 toeschouwers. Bocholt en Louwel bleken uiteindelijk meer dan een maatje te groot, maar van de overige ploegen deed Eksel het het best.

  Na de slotspeeldag tegen Elen volgend weekend maakt Eksel zich dus op voor Play-Off 1, waarin de 3 eerste ploegen uit de twee Limburgse 2e provinciale het tegen elkaar opnemen. KFC kwalificeerde zich vandaag als 6e en laatste voor de nacompetitie en zal de degens kruisen met Bocholt, Louwel, Bokrijk, Jong STVV en Diepenbeek.

 • Onze jaarlijkse voetbalquiz komt er weer aan! Op vrijdag 8 maart is het zover.
  Meer info vind je zoals steeds op facebook, of op deze pagina.
 • Dries Bertrands en Sofie Burm staan in het HBVL-elftal van de maand december!
  Karel Bertrands staat met een 8ste plaats wel nog steeds het hoogst gerangschikt in de algemene klassering. Broer Marijn (19e) is de eerste achtervolger.
  Bij de dames heeft Sofie Burm dus wederom een plaats in de algemene klassering te pakken. Ze bezet ook de bronzen plaats in de algemene ranking, juist achter Isabelle De Volder, die dus tweede staat. Kimberley Moerman (12e), Els bollen (15e), Anouck Aengeveld (39e) en Inge Henderix (39e) zorgen voor knappe ereplaatsen.
 • Daniël Scavone zal ook volgend seizoen de trainer zijn van KFC Eksel, dat nieuws werd op het jaarlijks kerstfeest bekend gemaakt. Seizoen 2019-2020 zal het 4e zijn met Scavone aan het roer. Het is al van de periode 1994-1997 onder Franco Canale geleden dan een Ekselse coach zolang bij groen-rood actief was. Het bewijst nog maar eens de stabiliteit die er heerst bij onze club.