[portfolio_slideshow]

Activiteiten deze week

Share

 

 

 • Diego’s Blue Army kroonde zich voor de derde keer tot winnaar van onze Voetbalquiz!
  Bekijk de volledige uitslag op deze pagina!

 

 • Op 9 maart laden we onze supportersbus nog eens vol! Afpsraak aan ’t Lochterhuys. Supporters op post!
 • In de paasvakantie organiseren we wederom een Voetbal4daagse! Jeugdpselers die geïnteresseerd zijn kunnen zich vanaf dit weekend inschrijven. (Meer info hier)

________________________________________________________________

 • Onze volledige basiself zal ook volgend seizoen de kleuren van groen-rood verdedigen, ondanks verregaande interesse in enkele van onze sterkhouders! Enkel clubmonument Peter Vrysen hangt na 8 jaar trouwe dienst zijn keepershandschoenen aan de haak.
 • Onze Dinner Seats zijn volledig VOLZET! Met 150 aanwezigen zetten we een absoluut record neer!
 • Dames stunten meteen in Play-Off 1 en sturen STVV puntenloos huiswaarts: lees hier het verslag.
 • MARIJN VERVOLLEDIGT BERTRANDS-SUPREMATIEHet elftal van de maand januari stond vandaag in HBvL en die dag is dit seizoen consequent een hoogdag voor de familie Bertrands. Een overzicht:
  – Oktober: Karel Bertrands
  – November: Karel Bertrands
  – December: Dries BertrandsMarijn Bertrands ontbrak voorlopig nog in dit rijtje, maar mag nu zijn naam bijschrijven in de maand januari. Hij is de enige Ekselaar die deze maand onze kleuren verdedigt in Het Belang van Limburg.

RAF HERMANS NAAR KFC EKSEL!

Waar andere ploegen rond deze tijd van het jaar massaal nieuwe spelers aantrekken, is een transfer bij KFC Eksel haast zeldzaam te noemen. Ook dit jaar zal de bedrijvigheid van groen-rood op de transfermarkt beperkt blijven, maar gezien clubmonument Peter Vrysen na 9 jaar een punt zet achter zijn voetbalcarrière moest KFC op zoek naar een extra doelman. Met Raf Hermans haalt Eksel een doelman met naam en faam binnen.De 37-jarige Hermans komt over van derde provincialer Kaulille en kan teren op tonnen ervaring in het provinciale én nationale voetbal. De goalie debuteerde op jonge leeftijd bij Overpelt-Fabriek waarmee hij vier jaar in derde klasse actief was tot de fusie met Lommel SK. Bij het gloednieuwe KVSK United werd Hermans zowaar ploegmaat van onze huidige T1 Daniel Scavone. Nadien keepte het sluitstuk maar liefst 10 jaar bij SK Bree in 4e klasse en 1e provinciale. In de daaropvolgende drie jaar bij GS Beek kwam Hermans, die daar speler-trainer was, Eksel een eerste keer tegen.De laatste twee seizoenen is de doelman de absolute uitblinker bij Kaulille. Zijn plaats in het elftal van het jaar 2017-2018 in derde provinciale A als beste doelman vormt daar het bewijs van.

Naast eerste doelman is Hermans ook de geknipte man om onze jonge talentvolle keepers te begeleiden in hun verdere ontwikkeling en klaar te stomen voor het grote werk.

________________________________________________________________

De maanden februari en maart staan traditioneel boordevol voetbalgerelateerde activiteiten. Neem je agenda erbij, houd je klaar en schijf je in:

________________________________________________________________